Draga mea iubită. Ghidul femeii pentru a trăi plenar experiența sexualității și extazul cel mai profund al iubirii

Este o carte care vorbește despre iubirea romantică, văzută ca „un templu, un laborator al lui Dumnezeu, o modalitate sublimă de transformare spirituală”. David Deida oferă asupra acestui subiect perspectiva unei oportunități sacre a sufletului de a transcende limitările egoului și a face saltul cuantic către noi posibilități emoționale, încă necunoscute.

 Prețul final va fi anunțat doar după ce această carte va fi disponibilă.

Lasă-ne o adresă de e-mail și te anunțăm când poți comanda cartea.
29.00 RON
Prețul în puncte: 2900 puncte
Puncte primite la achiziție: 29 puncte
Adaugă la Favorite

Draga mea cititoare,

 

Îți dăruiesc capitolele care urmează ca și cum ai fi iubita mea. Indiferent dacă ești singură sau căsătorită, îți dăruiesc aceste cuvinte la fel cum le-aș oferi iubitei mele. Chiar dacă nu ne vom întâlni niciodată, doresc să îți ofer posibilitatea de a-ți simți inima bătând împreună cu inima mea.

 

Ani la rând am ținut cursuri și seminarii în întreaga lume, unde am întâlnit femei și bărbați care și-au deschis inimile, împărtășindu-și reciproc cele mai profunde dorințe. Am descoperit astfel că reușim să ne cunoaștem mult mai profund prin inima unei persoane care ne iubește, care dorește să se deschidă față de noi și să ne vadă așa cum suntem, să ne asculte și să ne simtă dorințele inimii.

 

Iar dorința cea mai profundă a inimii oricui – a ta și a mea deopotrivă – este aceea de a dărui și a primi iubire. Dorul pe care îl simți acum în inima ta este la fel cu cel simțit de fiecare om. Dacă vei simți acest dor deschizându-ți inima față de mine, sper că vei reuși să te cunoști mult mai profund prin inimile tuturor acelora care s-au deschis în adevăr și încredere în fața mea, inspirându-mi aceste cuvinte.

 

Toate inimile doresc să se deschidă față de Dumnezeu, față de iubirea divină care se revarsă din abundență asupra noastră a tuturor. Indiferent dacă ești sau nu o persoană religioasă, inima ta aspiră să se deschidă nelimitat, să fie văzută și să se ofere în totalitate pe sine. Asta înțeleg eu prin „a te deschide față de Dumnezeu” – a te deschide și a simți inima fiecărui om ca fiind expresia divină a iubirii.

 

Sexualitatea este una dintre expresiile divine ale iubirii, sau cel puțin așa ar trebui să fie. Îți ofer capitolele care urmează așa cum i-aș oferi inima iubitei mele, pentru ca tu să îți deschizi inima față de Dumnezeu și să simți iubirea divină, indiferent dacă ești singură sau într-o relație, indiferent dacă faci dragoste sau faci un ceai. Speranța mea este că îți vei deschide inima citind aceste cuvinte și vei ajunge să înțelegi mai profund cât de mare este aspirația iubirii divine de a se manifesta prin inima fiecărui om.

 

Îți ofer, așadar, aceste capitole ca și cum ai fi iubita mea, pentru ca tu să recunoști că prin inimile noastre deschise curge aceeași iubire.”

 

(David Deida)

 

 

Cuprins

Prefață de Marianne Williamson

Introducere

 

 1. Tu ești iubire

 2. Dulce ca ciocolata

 3. Dorința este cheia iubirii

 4. Darul de face dragoste

 5. Sexualitatea elevată

 6. Iubirea orgasmică

 7. Iubire și teamă

 8. Esența ta sexuală

 9. Inima ta reală și scoica în care o ascunzi

 10. Să-ți oferi sau să-ți trădezi inima?

 11. Jocul iubirii

 12. Iubirea este mai mare decât teama

 13. Ai încredere că bărbatul tău te va trezi

 14. Bărbatul pe care îl atragi este oglinda ta

 15. De ce dau înapoi bărbații

 16. Forța ta de atracție

 17. Bărbatul tău este alegerea ta

 18. Exprimarea plăcerii și a durerii

 19. Insensibilitatea masculină

 20. Cum să rămâi deschisă

 21. Deschiderea mai presus de impasul în care te afli

 22. Sfârșitul relației și dorul de el

 23. Trei etape ale iubirii

 24. Iubirea este o artă vie

 25. Arată-ți lumina întregii lumi

 26. Când alegi abuzul și refuzi iubirea

 27. Să vrei să fii deschisă

 28. Un rezumat al încrederii și deschiderii interioare

 29. Rămas bun

 

Alte cărți de David Deida

Despre autor

 

Aprecieri:

 

David Deida este, în sfera intimității sacre, un fulger de uimitoare lumină.” MARIANNE WILLIAMSON, autoare a cărții A Woman’s Worth

 

Ca femeie, nu m-am simțit niciodată mai înțeleasă și mai prețuită. Am găsit, în sfârșit, un ghid clar, care să deslușească misterul relațiilor intime.”

MARCI SFIMOFF, co-autoare a bestseller-ului Chicken Soup for the Woman’s Soul (Supa de pui pentru suflet de femeie), publicat de New York Times

 

„Simt că Deida a atins geniul poetic în această lucrare, iar înțelegerea sa asupra psihologiei feminine nu încetează să mă uimească.”

MIRANDA SHAW, autoare a cărții Passionate Enlightenment: Women in Tantric Buddhism

 

Simțim cu toții prezența lui Dumnezeu, a Zeiței, a spiritului pur, în acele momente de extaz sexual, iar cei foarte înțelepți folosesc acest extaz pentru a-și revela cele mai profunde secrete ale ființei. David Deida este un asemenea înțelept.”

KEN WILBER, autor al cărții Grace and Grit

 

 

Grad dificultate:
Pentru adulți
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
2019
Traducător:
Andrei Larisa
ISBN:
978-606-8460-81-9
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Dear Lover. A woman’s guide to men, sex, and love’s deepest bliss

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu