Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Dorință, pasiune, spiritualitate. Calea tantrică spre trezirea spirituală

Este o carte care vorbește despre dorință, simţuri, pasiune și legăturile profunde ale acestora cu spiritualitatea, văzute împreună ca „singurul antidot demn de luat în seamă împotriva nebuniei religioase și sectare sau a materialismului generalizat”. Este o carte despre dorința și pasiunea omului contemporan de a găsi libertatea absolută, dragostea și plenitudinea, fără a se simți legat de mâini și de picioare. Despre nevoia acestuia de a ieși din vinovăția ancestrală și de a deveni capabil să-și accepte corpul în integralitatea lui, deoarece acesta este singura poartă de intrare în realitatea infinită. „Fără el, nu am fi nimic. Avându-l, putem deveni totul”, spune autorul, Daniel Odier, oferind învățăturile sale pline de profunzime, pentru a descoperi împreună cu cititorii modul în care putem experimenta bucuria, extazul și independența prin manifestarea acestor învăţături în realitatea de zi cu zi.


29.00 RON
Prețul în puncte: 2900 puncte
Puncte primite la achiziție: 29 puncte
Comandă acum
+

Ne dorim o cale care să nu se opună vieții, o viață care să nu se opună acestei căi, pe scurt, vrem integrarea cât mai armonioasă a spiritualului și materialului într-o cale accesibilă și cât mai «familiară» din punct de vedere cultural. Ne dorim să gustăm din plinătatea vieții fără să trecem peste agitația ei caracteristică, vrem acea bucurie liberă și dinamică, de natură să ne îndrepte pașii spre o experimentare de ansamblu a realității.”

Această cale de o profunzime și subtilitate fără asemănare, nu are nicio legătură cu ceea ce Occidentul a fabricat și a comercializat sub numele de «Tantra». Este vorba despre o cale prin care omul a evoluat de la senzorialitate la realizarea conștiinței, care vine în întâmpinarea unei căutări sexuale hedoniste, deoarece aceasta are ca scop realizarea ființei umane în integralitatea ei.”

(Daniel Odier)

Un proiect în colaborare cu Facultatea de Litere, Universitatea „Transilvania” din Braşov.

Colectivul de traducere: Sorina Socol, Cătălina Alexa, Roxana Ciuciu, Laura Florentina Diaconu, Gabriela Ignat

Coordonator Prof. Dr. Liliana Alic


 

Grad dificultate:
Pentru adulți
Format:
13 X 20 cm
Data primei apariții:
2020
ISBN:
978-606-8460-79-6
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Desirs, passions et spiritualité. L’unité de l’être

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Dorință_pasiune_spiritualitate_fragment-compressed.pdf, 82 Kb) [Descarcare]

De același autor