Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Echipa

Iată cum se desfășoară activitatea în Editura Mix:

 

Lectorii de specialitate studiază manuscrisele propuse spre publicare și formulează o opinie despre aceste manuscrise.

Pe baza acestor opinii și a direcțiilor de dezvoltare ale editurii, Consilierul editorial selectează cărțile ce urmează să fie publicate.

Responsabilul de relația cu partenerii externi se ocupă de corespondența externă necesară obținerii drepturilor de publicare, drepturi fără de care o carte nu poate să fie tradusă și publicată în mod legal.

După ce obținem dreptul de a traduce și a publica un titlu intră în acțiune un Traducător care se ocupă, evident, de traducerea cărților.

Traducerea rezultată este preluată de un Tehnoredactor care o tehnoredactează, de un Corector care o corectează și de un Redactor care face ultimele verificări ale materialului care urmează să fie trimis la tipografie, urmând ca tipografia, în mod evident, să tipărească materialul primit.

După ce ajunge în depozitele noastre cartea tipărită, Responsabilul cu marketingul vă informează despre cărțile apărute.

Apoi Responsabilul de relația cu clienții va primi de la tine comenzile de carte și se va asigura că vei primi ceea ce ai comandat, adică va factura comanda, va informa colegii care se ocupă de distribuție despre existența acestei comenzi și despre eventualele cereri speciale exprimate de tine atunci când ai dat comanda și după ce comanda este expediată te va informa când a plecat coletul când ar trebui să primești cărțile comandate și cât ai de plată pentru produsele și serviciile noastre.

Evident că firma nu ar putea funcționa fără un Responsabil cu distribuția care se ocupă cu ambalarea și expedierea coletelor către tine, fără un Contabil care să întocmească raportările contabile, fără un Specialist IT care să aibă grijă de rețeaua noastră de calculatoare și fără un Director care să coordoneze întreaga echipă.

 

Dacă vrei să te alături echipei Editurii Mix intra pe pagina carieră pentru a vedea ce joburi sunt disponibile acum apoi trimite-ne un email (la adresa contact@edituramix.ro), mesaj (la numărul 0722370057) sau scrisoare (la adresa: Str. George Coșbuc nr. 24, cod 507055, loc. Cristian, jud. Brașov, România) în care să ne anunți:

 

1. în ce domeniu consideri că ești priceput și ce te pasionează (cv)

2. de ce consideri că ești persoana de care avem nevoie (scrisoare de intenție)

3. cum putem "să dăm de tine" (nume, adresa, telefon) urmând ca în maximum 5 zile lucrătoare să primești un răspuns de la noi.

 

 

Țepeș Lucian

RESPONSABIL CU DISTRIBUȚIA

 

Zamfir Florin

RESPONSABIL CU DEZVOLTAREA

 

Andrei Larisa

RESPONSABIL CU PRODUCȚIA

 

TU

RESPONSABIL CU PROMOVAREA

Ești pasionat de marketing? Aici poate fi poza ta.
Contactează-ne acum!