Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

A zecea Viziune - ghid practic

A Zecea Viziune - ghid practic prezintă explicații și exerciții: viețile anterioare, grupurile de suflete, viziunea de la naștere, folosirea conștientă a viselor și a rugăciunilor.
119.00 RON
Prețul în puncte: 11900 puncte
Puncte primite la achiziție: 119 puncte
Discount  25%?  "Cumpără împreună"
+
A Zecea Viziune - ghid practic scrisă de James Redfield și Adrienne Carol ne ajută să conștientizăm că nu suntem niciodată singuri și că evenimentele prin care trecem în viață nu sunt întâmplătoare. Toate au menirea de a ne ajuta la descoperirea misiunii personale și de a contribui cu toții la schimbările fascinante descrise în romanul A Zecea Viziune.

Fragment din cartea A Zecea Viziune - ghid practic:

"Există suflete care aleg în mod deliberat o cale dificilă, optând pentru un mediu abuziv, disfuncțional sau constrictiv. Aceste vieți le testează capacitatea de îndurare, răbdarea și puterea de a ierta. Interesant este faptul că tocmai aceste suflete erau înainte de a se naște cele mai optimiste în ceea ce priveste noua lor viață în planul fizic. Ele erau convinse că vor fi suficient de puternice pentru a se trezi, pentru a-și transcende mânia și resentimentele, făcând astfel față condițiilor dificile în care s-au născut și ajutându-și familia să se vindece.

În cazul unor evenimente traumatice care afectează ingrozitor pe cineva, cât se poate spune că s-a datorat dorinței sufletului de a experimenta? Dacă o femeie este violată, se poate spune oare ca sufletul ei a optat pentru acel eveniment? Dacă un bărbat își pierde fiul, înseamnă că așa a dorit el înainte de a se naște? Conform relatărilor persoanelor supuse regresiei, care au avut posibilitatea să-și evalueze viața din perspectiva Lumii de dincolo în timpul regresiei), a rezultat că nu întotdeauna anumite evenimente specifice sunt stabilite dinainte. Există însă și suflete care aleg anticipat condiții foarte dure de viață, pentru a-și testa rezistența și puterea interioară. Ele doresc să-și accelereze evoluția, expunându-se brusc karma-ei acumulate, care așteaptă să fie arsă, dar acest lucru nu înseamnă neaparat că ele au ales un moment precis sau anumite circumstanțe ori traume bine stabilite.

Atunci când parinții își pierd un copil, se poate vorbi de regulă de o înțelegere prestabilită între sufletele acestora de a trece prin această experiență dureroasă, spre binele tuturor. Dacă un om cauzează în mod intenționat moartea altei persoane, consecințele acestei acțiuni trebuie arse. Sufletul poate opta pentru un sacrificiu de sine într-una din viețile viitoare, ca plată pentru datoria sa karma-ică. Uneori, un suflet care nu mai dorește să rămână în corpul lui fizic renunță în mod voluntar la viață. Alți copii mor de timpuriu deoarece corpul lor fizic nu este suficient de puternic pentru a ajunge la maturitate, sau pentru că nu și-au propus nici o clipă să își încheie ciclul natural al vieții, dintr-un motiv sau altul. Unii copii trăiesc suficient pentru a le face parinților o mare bucurie, dar mor prematur pentru a le oferi parinților lor șansa de a experimenta o trezire spirituală mai profundă, care nu ar fi fost posibilă în caz contrar. Există suficiente dovezi că în spatele acestor evenimente se află motive profunde, pe care tot mai mulți oameni sunt pregătiți să le înțeleagă."

A ZECEA VIZIUNE - GHID PRACTIC CUPRINS:

DIN CRITICILE LA ADRESA LUCRĂRII A ZECEA VIZIUNE
MULȚUMIRI
INTRODUCERE
PARTEA ÎNTÂI. PRAGUL CAPITOLUL 1. IMAGINEA DE ANSAMBLU
STUDIUL INDIVIDUAL
GRUPURI DE STUDIU
CAPITOLUL 2. ÎN CE FEL NE PREGĂTESC PRIMELE NOUĂ VIZIUNI PENTRU CEA DE-A ZECEA
STUDIU INDIVIDUAL ȘI DE GRUP
PARTEA A DOUA. MISTERUL
CAPITOLUL 3. AVANSAREA PE CALE CU AJUTORUL INTUIȚIEI ȘI AL IMAGINAȚIEI
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 4. PURIFICAREA
STUDIUL INDIVIDUAL SAU ÎN GRUP
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A TREIA. ADUCEREA AMINTE
CAPITOLUL 5. VINDECARE, TRANSFORMARE ȘI CREAȚIE
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 6. ACTIVITATEA ȘI INFLUENțA LUMII DE DINCOLO
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A PATRA. ÎN ÎNTUNERIC
CAPITOLUL 7. AMINTIREA VIZIUNII DE LA NAȘTERE
STUDIUL INDIVIDUAL ȘI ÎN GRUP
CAPITOLUL 8. IADUL INTERIOR
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 9. DEPĂȘIREA FRICII
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A CINCEA. ACȚIUNEA JUSTĂ
CAPITOLUL 10. TRANSFORMAREA MUNCII ȘI A AFACERILOR
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 11. ACȚIUNEA ÎN GRUP PE NIVELUL CELEI DE-A ZECEA VIZIUNI
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 12. NOI VIZIUNI REFERITOARE LA GRUPURILE PROFESIONALE
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A ȘASEA. ÎNCHIDEREA CERCULUI
CAPITOLUL 13. VIZIUNEA ASUPRA LUMII
STUDIUL INDIVIDUAL
CAPITOLUL 14. SUSțINEREA VIZIUNII
DESPRE AUTORI
INDEX
Grad dificultate:
Pentru avansați
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
ianuarie 2005
Traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
978-973-8471-19-1
Pagini:
643
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The Tenth Inside - An Experiential Guide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (a-zecea-viziune-ghid.pdf, 72 Kb) [Descarcare]