Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Călătoria interioară

Ghid esențial pentru transformarea totală a vieții

Cartea este un ghid practic pentru căutătorul spiritual, este un manual precis care ne învață să creăm echilibrul și armonia necesare pentru a experimenta succesul în practica meditației.
Preț raft: 39.00 RON
27.30 RON
Discount: 11.70 RON (30%)
Prețul în puncte: 2730 puncte
Puncte primite la achiziție: 27 puncte
Comandă acum!
+
Cartea este un ghid practic pentru cautatorul spiritual, este un manual precis care ne invata sa creăm echilibrul si armonia necesare pentru a experimenta succesul in practica meditatiei. Se spune ca oricine vrea sa inteleaga procesul si rezultatele meditatiei spirituale trebuie sa citeasca aceasta carte.

Seria de discursuri transcrise in aceasta carte face parte dintre primele discursuri tinute de Osho in fata multimilor mari de oameni venite sa il asculte. Aceste discursuri au avut loc in luna februarie a anului 1968 in o tabara spirituala ce se desfasura in localitatea Ajol din regiunea Gujarat.

In carte vom gasi explicatii detaliate despre modul ideal in care putem sa folosim actiuni precum a manca, a munci sau a dormi ca si unelte pentru atingerea starii de iluminare.

Osho explica din punct de vedere stiintific rolul lui Hara (centrul energiei noastre vitale) iar cartea contine numeroase tehnici pentru a reusi sa ne relaxam mintea, sa ne armonizam inima si sa ne centram in Hara asa incat sa obtinem echilibrul si vitalitatea necesare pe o cale spirituala autentica.

Folosind exemple simple, de bun simt si numeroase glume Osho ne face sa intelegem ce este si cum functioneaza corpul fizic si subconstientul fiintei. Explicatiile lui pe teme spirituale sunt atat de simple, atat de inocente si totusi atat de puternice. Fiind un inascut povestitor, Osho vorbeste cu mare usurinta despre aspecte profunde ale fiintei noastre, ne dezvaluie frumusetea ce exista in interiorul nostru si ne indruma pe calea descoperiri comorilor dinlauntrul nostru, descoperirii adevaratei noastre naturi.
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
Noiembrie 2014
Traducător:
Carmen Ștefania Neacșu
ISBN:
978-606-8460-34-5
Pagini:
214
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The Inner Journey

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Calatoria_Interioara_v03_1-20.pdf, 262 Kb) [Descarcare]

De același autor