Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

A douăsprezecea viziune. Ora deciziei

Calendarul mayaș se sfârșește în 21 decembrie 2012. Mulți văd în aceasta un semn al apocalipsei. Dar chiar așa să fie? Aflați detalii în A douăsprezecea Viziune.

29.00 RON
Prețul în puncte: 2900 puncte
Puncte primite la achiziție: 29 puncte
Discount  25%?  "Cumpără împreună"
+

În A Douăsprezecea Viziune. Ora deciziei, carte semnată de James Redfield, mult-așteptată de către cititorii pasionați ai seriei Profețiilor de la Celestine, regăsim Eroul și pe bunul său prieten,Wil. Ei au intrat în posesia unei părți dintr-un manuscris vechi și misterios, în care este descrisă o cale spirituală secretă, apărută în a doua decadă a secolului al douăzeci și unulea. Manuscrisul este însă disponibil numai în fascicole disparate.

Pentru a înțelege pe deplin semnificația pentru omenire a acestui Document, Eroul nostru și prietenul său Wil pornesc într-o călătorie palpitantă, cu scopul recuperării întregului manuscris. Ei îmbrățișează puterea sincronicității și se confruntă cu forțe politice importante și grupări religioase extremiste, care se opun acestor revelații spirituale.

Utilizând așa-numitul „efect de parabolă” și bazându-se pe surse proprii, autorul explorează asemănările și diferențele dintre religiile lumii. El reușește astfel să evidențieze mesajul esențial conținut de fiecare dintre aceste religii, capabil să dea viață experienței spiritualității. Prin volumul său, James Redfield dorește să atingă un nou nivel de unificare a căilor spirituale și să formuleze idei reformatoare, care să transforme viața fiecăruia dintre noi și a lumii.

Sunt aproape douăzeci de ani de când cărțile lui James Redfield sunt citite și apreciate. Milioane de oameni au îmbrățișat viziunile spirituale revelate în Profețiile de la Celestine, A Zecea Viziune, Secretul Shambhalei și Viziunea de la Celestine, deschizându-se către explorarea sincronicității și existența unui țel spiritual. În aceste vremuri, în care corupția politică și instabilitatea financiară sunt în creștere iar tensiunile religioase amenință să genereze un conflict nuclear, James Redfield imaginează, pornind de la volumele sale anterioare, o palpitantă călătorie spirituală, care îi va transforma benefic pe toți cei care participă la ea.

James Redfield este autorul volumelor Profețiile de la Celestine, Profeţiile de la Celestine. Ghid practic, A Zecea Viziune, A Zecea Viziune - ghid practic, A unsprezecea viziune. Secretul Shambhalei și A douăsprezecea viziune. Scrierile sale tratează pe larg subiectul trezirii omenirii la spiritualitate. Locuiește în Alabama, împreună cu soția sa Salle.


------

A douăsprezecea viziune. Ora deciziei - Cuprins:


Menținerea sincronicității

Conversație conștientă

Alinierea la legile spirituale

Recunoașterea ideologiei

Conexiunea cu Dumnezeu

Marea numire

Arta acordării

Intenția unității

Ce știe cerul

Creșterea în influență

Întoarcerea

Epilog
Fragmente din cartea A douăsprezecea viziune. Ora deciziei:

Am descoperit, de asemenea, că cea de-a Douăsprezecea Viziune nu era nici pe departe o teorie. Era un nou fel de-a fi, ce putea fi descoperit și trăit de orice persoană, indiferent de cultura și religia căreia îi aparținea. Dacă rămânem atenți și centrați în Prezența Ființei Divine, suntem automat în serviciul celorlalți oameni și facem tot ce putem pentru ca lumea să fie mai bună.

Singurul lucru cu adevărat dificil în menținerea acestei stări de conștiință era efectul insidios al vechilor concepții, materialiste, despre lume și viață. Acestea sunt încă aici și ne șoptesc în ureche că viața este grea, lumea este neiertătoare și este imposibil ca cineva trăind aici și acum să-și conducă viața după un ideal spiritual. Ceea ce este adevărat, bineînțeles, dacă noi credem că suntem ființe izolate și lipsite de scop în Univers.

Dar nu suntem așa. Avem posibilitatea de-a ne alinia legilor după care se conduce însuși Universul și de-a ne dovedi nouă înșine că trăim de fapt într-o lume care este, în esență, o Mașină de Împlinit Vise – care doar așteaptă să fie pornită.

Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
octombrie 2011
Traducător:
Larisa Andrei
ISBN:
978-973-8471-92-4
Pagini:
245
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The twelfth inside: the hour of decision

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (A_12a_viziune_pag_1-20.pdf, 233 Kb) [Descarcare]