Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

A unsprezecea viziune. Secretul Shambhalei

În căutarea celei de a 11-a Viziuni.

 
Din cea de-a treia carte din seria deschisă de "Profețiile de la Celestine", vom afla care este originea intuițiilor care au impact asupra vieții fiecăruia dintre noi.

29.00 RON
Prețul în puncte: 2900 puncte
Puncte primite la achiziție: 29 puncte

Discount  25%?  "Cumpără împreună"

+

Titlul în engleză: "The Secret Of Shambhala"


Gradat, vom experimenta și noi odată cu eroii călătoriei inițiatice, schimbările interioare necesare pentru a avea acces la un nou nivel de conștiință, iar în final vom descoperi cu plăcută uimire că viziunea noastră asupra universului a devenit mai bogată, mai nuanțată, că există o extraordinară și adesea nebănuită ordine în aparentul haos ce ne înconjoară.

 

Fragment din carteO rugăciune care îi cere lui Dumnezeu să intervină se face în ipoteza că Dumnezeu poate să intervină numai dacă decide să onoreze această cerere. Asuma că noi nu avem alt rol decât acela de a cere. Cealaltă formă de rugăciune asuma că Dumnezeu poate și vrea, dar legea existenței umane este astfel stabilită încât împlinirea cererii depinde în mare măsură de credința noastră și lucrul cerut se poate întâmpla. Așa că rugăciunea trebuie să fie o afirmație care să spună cu glas tare această credință. În studiu se spune că acest tip de rugăciune este cel mai eficient.

Am dat din cap. Incepeam să înțeleg.

Omul a privit o clipă în zare, adâncit în ganduri, și a vorbit din nou:

– Toate marile rugăciuni din Biblie sunt afirmații, nu cereri. Gândește-te la Tatăl Nostru: „Facă-se voia Ta, precum în cer așa și pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi, și ne iartă greșelile noastre..." Nu spune „te rog să ne dai ceva de mâncare" sau „te rog să ne ierți". Afirmă că aceste lucruri sunt gata să se întâmple și asuma în credința că așa va fi, și atunci așa este.

A tăcut din nou, ca și cum ar fi așteptat o întrebare. Zâmbea.

Mi-a venit și mie să zâmbesc. Buna lui dispoziție era molipsitoare.

– Unii oameni de știință s-au apucat să teoretizeze, a continuat el, și spun că aceste noutăți implică altceva, de o mare importanță pentru fiecare în parte. Spun că, dacă așteptările noastre și credința noastră fac rugăciunea să „funcționeze", atunci fiecare poate deveni o forță în acest tip de energie în lume, fie că știe, fie că nu. Vezi unde duce asta?

A continuat fără să-mi lase timp să răspund:

– Dacă rugăciunea este o afirmație bazată pe așteptările noastre, pe credința noastră, atunci tot ceea ce ne dorim poate avea acest efect. Ne rugăm, practic, tot timpul pentru ceva în viitorul nostru sau al altora, și nu știm...

M-a privit de parcă tocmai scapase din mâna o bombă.

– Îți dai seama? a continuat. Știința confirmă acum cunoașterea pe care au avut-o cei mai ezoterici mistici ai tuturor religiilor. Toți au spus că avem o influență mentală și spirituală asupra lucrurilor care ni se întâmplă în viață. Adu-ți aminte de scripturi, cum credința cât un bob de muștar putea muta munții din loc! Ce-ar fi dacă această calitate ar fi secretul adevăratului succes în viață, ar crea comunitatea adevărată...CUPRINS

1 CÂMPURILE INTENȚIEI

2 CHEMAREA SHAMBHALEI

3 CULTIVAREA ENERGIEI

4 ATENȚIA CONȘTIENTĂ

5 ATENȚIA CONTAGIOASĂ

6 TRAVERSAREA

7 INTRAREA ÎN SHAMBHALA

8 PROCESUL VIEȚII

9 ENERGIA RĂULUI

10 RECUNOAȘTEREA LUMINII

11 SECRETUL SHAMBHALEI

Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
martie 2002
Traducător:
Cristina Dănășel
ISBN:
978-973-8564-61-9
Pagini:
245
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (secretul-shambhalei.pdf, 53 Kb) [Descarcare]