Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

David Deida

David Deida

Recunoscut ca unul dintre cei mai pătrunzători și provocativi învățători ai timpurilor noastre, autorul de succes David Deida continuă să revoluționeze modul în care bărbații și femeile evoluează din punct de vedere spiritual și sexual. Învățăturile sale asupra unei practici spirituale originale a vremurilor noastre sunt considerate printre cele mai originale și autentice contibuții la evoluția personală și spirituală disponibile la ora actuală.

 

David Deida este cunoscut la nivel internațional pentru atelierele sale unice de evoluție spirituală și intimitate sacră. A pus bazele unui program eficient de practici transformatoare, care abordează pe deplin trezirea spirituală în corp, minte și inimă. Este autorul al sute de esee, materiale audio, cărți, materiale audiovizuale și articole care aduc la lumină o abordare completă a spiritualității. Cărțile sale sunt publicate internațional în peste douăzeci și cinci de limbi și sunt utilizate în cadrul universităților, insituțiilor religioase și centrelor spirituale. De asemenea, sunt utilizate ca surse de referință în cadrul grupurilor spirituale pentru femei și bărbați, fiind considerate printre cele mai profunde resurse disponibile de transformare spirituală veritabilă.Când și când, apare cineva ale cărui scrieri sunt evident superioare. Ideile lor par să răspundă unor întrebări colective rămase fără răspuns în cultura contemporană. Cărțile și seminariile lor devin un fenomen în cultura underground și, în timp, devin parte integrantă a jargonului cultural. David Deida este o astfel de persoană. Nu peste mult timp, ideile sale se vor fi răspândit cu viteza luminii.”

— Marianne Williamson, autor al volumului al The Return to Love (Întoarcerea la iubire, 2016)

 

„Cineva atât de original precum David Deida nu poate fi încadrat în nicio categorie; învățăturile sale nu pot fi etichetate. El creează o punte între Est și Vest, între tradiții străvechi și înțelepciunea modernă. Deida face parte dintre învățătorii spirituali non-conformiști ai tradiției dinamice orale care, asemeni cântăreților de jazz, pot improviza pe baza realității, dincolo de normele stabilite. Sper ca într-un viitor nu foarte îndepărtat, Dharma occidentală originală a lui David Deida să fie cunoscută de către toată lumea drept una dintre cele mai sublime și mai accesibile expresii ale esenței practicii spirituale care poate fi întâlnită pretutindeni în ziua de azi.”

— Lama Surya Das, autor al Awakening the Buddha Within (Treziriea lui Buddha lăuntric, 2016)

 

David Deida aduce spiritualitatea cu picioarele pe pământ și în corpurile noastre, acolo unde îi este locul. Abordarea sa sinceră a rafinării sensibilității noastre spirituale este o intervenție binevenită față de tendințele New Age, precum și față de cele conservatoare din spiritualitatea contemporană. Deida ne ajută să fim autentici într-o lume în care realitatea constitie un privilegiu tot mai rar.”

— Mariana Caplan, autor al Halfway Up the Mountain: The Error of Premature Claims to Enlightenment