Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Sexul, o cale către Dumnezeu. Cum să descoperi unitatea divină prin trăirea actului amoros

Este o carte care ne învață să existăm ca unul, dar şi ca doi. O carte despre deschiderea față de iubire, încredere, altruism, înţelegere și conştientizare a ceea ce suntem în esența noastră. O carte care ne face conștienți de potențialul nostru latent și ne învață cum să ni-l trezim. O carte despre bucuria de a ne oferi în totalitate iubirii.

39.00 RON
Prețul în puncte: 3900 puncte
Puncte primite la achiziție: 39 puncte
Comandă acum!
+

Cartea lui David Deida ne vorbeşte despre chemarea fiecărei ființe umane – iubirea. Despre conectarea cu sinele, abandonul în iubire şi deschiderea față de Dumnezeu prin intermediul trăirii fuziunii intime, profunde, cu partenerul. Despre cunoaşterea de sine și cunoaşterea celuilalt, respectarea dorinţelor partenerului, devenire şi contopire. Este o carte care ne învață să existăm ca unul, dar şi ca doi. O carte despre deschiderea față de iubire, încredere, altruism, înţelegere și conştientizare a ceea ce suntem în esența noastră. O carte care ne face conștienți de potențialul nostru latent și ne învață cum să ni-l trezim. O carte despre bucuria de a ne oferi în totalitate iubirii.

 

Fragmente din carte:

 

Sunt trei pași de bază pentru a transforma sexualitatea convențională într-un mod  de contopire. 

1. Simte-ți senzațiile pe deplin. 

Orice ai simți, simte în întregime. Simte senzațiile pe pielea ta și energia mișcându-se în interiorul corpului tău. Simte-ți emoțiile și gândurile venind și plecând, fără să adaugi ceva curgerii lor naturale. Simte-ți corpul, mintea și emoțiile pe deplin și fără să fii distras. 

2. Simte senzațiile iubitei (iubitului tău) pe deplin. 

Simte-ți propriile senzații, și simte-ți partenerul pe deplin. Simte respirația partenerului tău. Simte energia mișcându-se prin corpul lui. Simte ce simte partenerul cu fiecare parte a pielii, cu gura, vaginul sau penisul, anusul și chiar cu spațiul îngust dintre degetele lui sau ale ei. Simte inima partenerului, emoțiile și dorințele lui. Acest lucru va necesita exercițiu, dar în cele din urmă, vei putea simți pe deplin corpul, emoțiile și gândurile partenerului, aproape la fel de limpede ca pe ale tale. 

3. Simte divinul prin iubita sau iubitul tău. 

Percepe senzațiile partenerului tău și treci dincolo de ele, până când conștientizezi natura sentimentului în sine. Acest exercițiu nu se referă la încercarea de a înțelege ceva din punct de vedere intelectual, ci de a simți, ca atunci când simți sufletul unui mare muzician prin muzica lui: nu doar auzi muzica, ci te contopești cu o calitate care se află în și dincolo de fiecare notă și pauză. 

Când simți dincolo de propriile senzații, dincolo de senzațiile partenerului tău, devii conștient de calitatea vastă a sentimentului în sine. În această vastitate se află toate lucrurile. Fiecare gând se mișcă. Carnea iubitului tău strălucește. Gustul dulce și acru dispar rapid. Fiecare dorință, frică și delectări savuroase se manifestă spontan, evanescent și viu. Plin, și cu toate acestea gol. Glorios, și totuși se stinge chiar atunci când începe să ardă. 

Vei ști că ai început să simți dincolo de experiența ta sexuală sau de altă natură, deoarece nu vei mai adăuga tensiune, frică sau sfârșit momentului prezent – aceasta este însăși deschiderea. Sexul va dispărea prin fanta momentului prezent, inundat de unicitatea pe care încearcă să o obțină. Toată nevoia presantă de senzație și plăcere se va inversa într-o senzație trupească a plinătății. Momentul se va consuma în iubire și amintirea lui va transcende timpul. 

Energia ta feminină și prezența masculină a bărbatului tău își pot amplifica puterea împreună. Pe măsură ce devine din ce în ce mai priceput să te pătrundă cu penisul, cu inima și cu forța conștiinței lui, sexul va deveni plictisitor pentru el dacă nu reușești să te deschizi mai mult spre plăcere – la fel cum tu vei fi dezamăgită dacă extazul tău neînfrânat se întâlnește cu mintea lui distrasă. Când el exersează cum să te umple cu conștiința iubirii, exersează cum să-l atragi în plinătatea energiei iubirii tale. 

Așadar, drumul spre profunzimea sexuală este foarte diferit pentru bărbați și pentru femei. Mai întâi, bărbații trebuie să învețe să se conecteze cu propriul corp, apoi să își simtă partenera în totalitate, apoi să rămână prezenți și conștienți pe deplin, în timp ce se bucură de o plăcere enormă, apoi să se dizolve în deschidere și iubire împreună cu partenera lor. Femeile trebuie să învețe să primească plăcerea intensă și să-și deschidă inimile față de iubire, lucru pe care cele mai multe dintre ele îl pot face foarte ușor. Lor le plac mângâierile, aromele, miresmele și emoțiile vii. Ele vor să împărtășească o iubire adâncă cu partenerii lor. 

Atât bărbații, cât și femeile simt nevoia să primească ceva mai mult decât au deja. Bărbații își doresc să se simtă mai degajați, mai liberi, mai eliberați de poveri. Femeile vor să simtă mai multă împlinire, mai multă iubire, o bucurie mai semnificativă în corp și în inimă. Deși caută în locuri diferite, bărbații și femeile își doresc de fapt aceeași intensitate nudă a extazului perfect, care reprezintă adevărata lor natură. Ei vor să se bucure de plinătatea absolută a vieții, cuprinsă în deschiderea absolută a conștiinței. 

Când atât tu, cât și bărbatul tău vă veți abandona total în timp ce faceți dragoste – în timp ce el exersează cum să te inunde cu conștiința lui, iar tu exersezi cum să îți deschizi corpul astfel încât să permită curgerea liberă a energiei iubirii – va avea loc adevărata fuziune la care aspirați amândoi. Golul și plinul fuzionează și se transformă în iubire, în strălucirea nelimitată a ființei. În această stare, nicio dorință nu rămâne neîmplinită. 

 

 

Cuprins:

Cuvânt înainte

Notă către cititor

Partea întâi: Abandonul

 1. Iubire nemărginită

 2. Abandonează-te prin emoţie, nu emoţiei

 3. Abandonează-te doar iubirii

 4. Oferă-te învingând nesiguranţa

 5. Actul sexual, poarta prin care să-i arăţi partenerului tău cum să se piardă în iubire

 1. Dizolvarea corpului în iubire

 2. Descătuşează-ţi inima

 

Partea a doua: Deschiderea

 1. Sexul, simţire liberă

 2. Reorientarea atenţiei în vârtejul plăcerii

 3. Exteriorizare, nu interiorizare

 4. Când faci dragoste, lasă esenţa divină să te pătrundă

 5. Când partenerul tău te răneşte, oferă-i dragoste

 6. Simte, chiar dacă ai atenţia încordată

Partea a treia: Dorinţa

 1. Intensifică dorinţa prin sex

 2. Transformă dorinţa animalică într-o frenezie a iubirii

 3. Foloseşte dorinţa pentru a te oferi

 4. Nu rupe niciodată legătura creată prin sex

 5. Fii receptiv pentru iubire, prin sex

 6. Foloseşte-ţi latura întunecată pentru a spori energia

 7. Domină şi lasă-te dominat pentru a amplifica dorinţa; accesează ambele laturi, şi pe cea masculină, şi pe cea feminină

 8. Îmbrăţişează-ţi cele mai întunecate dorinţe în dragoste

 

Partea a patra: Aduceri-aminte

 1. Cinsteşte inspiraţia feminină

 2. Îmbină energia sexuală cu conştientizarea

 3. Câştigă încrederea unei femei

 4. Venerează divinul prin intermediul partenerului tău

 5. Fă dragoste pentru a-ţi ajuta partenerul să se conecteze la esenţa sa

 6. Fă dragoste pentru a-i ajuta pe alţii să evolueze spiritual

 7. Fă dragoste ca şi cum moartea ți-ar bate la ușă

 

Alte cărți de David Deida

Despre autor

 

Grad dificultate:
Pentru adulți
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
2021
Traducător:
Meda Strugariu
ISBN:
978-606-8460-83-3
Pagini:
354
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Finding God Through Sex: A Spiritual Guide to Ecstatic Loving and Deep Passion for Men and Women

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (interior_sexul_o_cale_catre_dumnezeu.pdf, 147 Kb) [Descarcare]