Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Informații utile pentru abonați

Dacă ești interesat de

  • Spiritualitate / Ezoterism
  • Autocunoaștere / Dezvoltare personală
  • Inspirație / Relaxare
  • Sănătate / Naturism

te invit să te abonezi la newsletter-ul nostru.

 

Abonează-te acum la newsletter!

 

 

De ce să te abonezi la newsletter?

Pe lângă beneficiile pe care le ai în calitate de client, ca abonat primești în plus si următoarele beneficii suplimentare:

Primești gratuit patru ebook-uri

Afli primul ce noutăți apar la Editura Mix

Primești oferte speciale valabile doar pentru abonați

Primești un email pe luna cu informații despre cărți și despre domeniile care te interesează

 

 

Ce spun despre noi abonații la newsletter-ul nostru?

"Mulțumesc pentru mesajul acesta minunat, care mi-a umplut sufletul de bucurie și a facut ca ziua de astăzi să se vadă mult mai frumoasă dintr-o data. :). Cu mult drag, Anisoara"

"Aș vrea să vă mulțumesc pentru ceea ce ne trimiteți luna de luna și să vă felicit pentru treaba bună pe care o faceți. De fiecare dată mi se înseninează ziua atunci când citesc buletinele dvs. informative. Acele selecțiuni din cărți sunt extraordinare! Iar cărțile pe care le editați sunt pentru sufletele noastre însetate de dragoste, credință, speranță, frumos, lumina. Iuliana Cristescu"

"Vă mulțumesc pentru mesaj. Toate mesajele D-voastră sunt de o mare sensibilitate și-mi produc o adevarată bucurie interioară. Vă doresc succes, bucurii, pace și fericire. Victoria Tatu"

"sunt cele mai drăguțe mailuri și vă mulțumesc. mai vb. Raluca Gherghescu"

"Mulțumesc foarte mult pentru mugurii morali din primavara lui 2004 pe care mi-i trimiteți cu consecvență. Reușiți să mă îmbărbătați să îmi arătați calea buna. Cu stimă. Denisa Craiova"

"Mulțumesc. Mesajele dumneavoastră sunt întotdeuna deosebit de interesante și de binevenite. Sincere felicitări. Lucia Avramovici"

"Vă mulțumesc din toată inima pentru anunțul și prezentarea carții exceptionale proaspăt aparută. Mi-a facut deosebita placere surpriza dvs. Totdeauna aveți ceva simpatic sau interesant de spus. Cu drag, Eugenia Coca"

"Vă mulțumesc pentru mesajele trimise! Întotdeauna mesajele voastre ajung la mine când sunt mai amărâtă, mai necăjită, mai cu moralul la pământ, iar povestioarele de la sfârșit îmi dau elan, îmi redau încrederea în mine și în viață și în tot dealtfel. Mulțumesc! Sunteti minunați! Corina Sereș"

"Mulțumesc pentru acest mesaj, m-a...''atins'', eu însămi fiind mereu într-o goană nebună, încotro nu știu..., uitând sa-mi savurez minunea din clipa de ACUM. Primesc, din timp în timp, mesaje de acest fel, exact în momentele când goana mea ia forma acută. Toate gândurile bune, Clara Toma"

"Multumesc frumos! Foarte foarte FAIN! :). Licxandru Marian"

"Este o adevarată încântare și nu numai, să citesc lună de lună povestea cu care ne delectați. Ca psiholog, vă mărturisesc că folosesc cu fiecare ocazie aceste povestiri. Sunt exact ceea ce avem nevoie, noi, cei care lucrăm cu preponderență cu copii și adolescenții. Ar fi ideal să le adunați într-o broșură sau carte de povești terapeutice. Vă mulțumesc pentru disponibilitatea de a împartași. Cu respect Camelia Preda"

"Vă mulțumesc foarte mult pt interesantul material trimis care cu siguranță va ajunge la toți prietenii mei Cu stimă și prețuire pentru munca D-voastră. Victoria Tatu"

"E nevoie uneori să mai vorbești cu cineva într-ale spiritului. De aceea mesajul primit astăzi a fost pentru mine ca o dulce conversație cu un interlocutor cu aceleași preocupări și zbateri interioare, pentru a ne bucura împreună de lumea minunată a spiritului. Cartea rămane cea mai de preț bijuterie săvarșită de om. Nu spunea oare Borges că " Raiul e asemeni unei imense biblioteci?" Să ne adăpăm astfel cu acest nectar divin! La Multi Ani de Moș Nicolae! și fie ca în ghetuțele noastre, alături de dulciuri să găsim întotdeauna și o carte. Cu mulțumiri și aleasă prietenie. Profira Rusu"

"Fie ca toate gândurile bune ale prietenilor și cunoștințelor voastre să se îndrepte către voi, pentru sublimele dimineți pline de vești bune și frumoase pe care ni le dați. Sunteți niște frumoși și niște tonici cu care ne îndulcim zilele, Să ne trăiț! Cu stimă. Denisa Pirlogea"

"Mulțumesc pentru mesajele voastre. Totdeauna le citesc cu plăcere și se potrivesc cu situațiile de moment. Arhire Ioana"

"Stimata Editură, mulțumesc pentru mesajele trimise periodic pentru a mă ține la curent cu activitatea voastra. Știu că mi-am exprimat opțiunea pentru aceasta, dar am a vă mulțumi pentru promptitudine și eleganță. Cristina Georgescu"