Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Yoga, o nouă direcție

Colecția: Osho

Osho explică pas cu pas ceea ce el consideră a fi învățătura centrală a lui Patanjali – calea în opt pași, care conduce la transformarea totală a ființei, despre care afirmă că nu reprezintă un sistem de credințe sau o religie nouă. Abordarea lui Patanjali este cuprinzătoare, constând în posturi ale corpului fizic și exerciții de respirație, care, în prezent, sunt incluse în tehnicile pentru asigurarea bunăstării organismului. Osho descrie fiecare etapă prezentată de Patajali, arătând cum poate omul contemporan să-și trezească energia vieții în ființă.

Preț raft: 29.00 RON
20.30 RON
Discount: 8.70 RON (30%)
Prețul în puncte: 2030 puncte
Puncte primite la achiziție: 20 puncte
Comandă acum!
+

V-ați născut din viață – cum ar putea viața să fie împotriva voastră? Cum ar putea mama să fie împotriva copilului ei? Și vă veți întoarce la viață, întocmai cum un val se ridică, dansează în lumina soarelui și apoi se scufundă în ocean. Cum ar putea oceanul să fie împotriva valului? De fapt, întreaga putere a valului este un dar pe care i-l face oceanul – nu valul se ridică din ocean, ci oceanul se ridică în val. Sunteți valuri ale oceanului cosmic de conștiință. Acceptați-l. Simțiți-vă acasă. Nu sunteți străini aici; sunteți fiii mult iubiți ai existenței.”

 

Imediat ce impuritățile sunt distruse, apare iluminarea. Iluminarea nu vine din exterior; ea este însăși esența ființei voastre pure, este inocență, este virginitate. În voi apare o lumină. Totul devine clar: mulțimea confuziilor s-a risipit, apare claritatea percepției. Vedeți totul acum așa cum este. Nu mai sunt proiecții, nu mai este imaginație, nu mai este nicio formă de pervertire a realității. Vedeți pur și simplu lucrurile așa cum sunt. Ochii voștri sunt goi de imagini predefinite, ființa voastră este tăcută. Nu mai aveți nimic în voi, prin urmare nimic de proiectat în exterior. Deveniți observatorul tăcut, martorul sakshin – iar acesta este însăși puritatea ființei.”

Cuprins:

Capitolul 1

Yoga dizolvă toate granițele

 

Capitolul 2

Confuzia este un semn bun

 

Capitolul 3

Cel care vede și cel văzut

 

Capitolul 4

Fă saltul către iluminare!

 

Capitolul 5

Cei opt pași ai căii yoga

 

Capitolul 6

Nu condamna, transformă!

 

Capitolul 7

Cele cinci reguli ale lui Patanjali

 

Capitolul 8

În starea de non-minte, dualitățile dispar

 

Capitolul 9

Un plan de evoluție

 

Capitolul 10

Când condiționarea dispare, ești liber

 

 

Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
2021
Traducător:
Larisa Andrei
ISBN:
978-606-8460-85-7
Pagini:
320
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Yoga: A New Direction

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Yoga,_o_nouă_direcție_-_interior_tipar__dragged_.pdf, 152 Kb) [Descarcare]

De același autor