Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Yoga – Alfa și Omega

Colecția: Osho

În această carte, Osho explică înțelesul sutrelor lui Patanjali referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmeze aspirantul yoga pentru a atinge realizarea spirituală, pornind de la ceea ce este în prezent. În călătoria sa către desăvârșire, el va realiza că este necesară „o revoluție a inimii”, va explora interiorul profund al ființei și va înțelege că este o sămânță, asemeni tăcerii care ascunde în ea un mesaj profund. Este o carte care arată că afirmația se naște din negație și că yoga reprezintă o metodă științifică pentru a atinge fantasticul.

29.00 RON
Prețul în puncte: 2900 puncte
Puncte primite la achiziție: 29 puncte

Comandă acum!

+

Nu trebuie să te duci nicăieri, țărmul celălalt se află aici. Nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie decât să fii. Orice efort este irelevant, pentru că tu ești deja tot ce ai putea să fii vreodată. Nu te duce nicăieri. Nu urma nicio cale. Nu căuta nimic. Oriunde te-ai duce, nu vei ajunge nicăieri, pentru că însuși faptul de a te duce undeva este o eroare, de vreme ce totul se află deja aici.”

 

Eu vă învăț să fiți voi înșivă, nimic altceva. Este foarte greu să mă înțelegeți, fiindcă păstrați în voi tiparul fricii și aceasta vă îndeamnă să cereți un model de viață, o disciplină, un stil, un mod de a trăi. Cei ca mine au fost întotdeauna înțeleși greșit. Cei mai religioși dintre oameni sunt de fapt cei mai nereligioși, pentru că dacă ar fi religioși, v-ar propovădui libertatea, v-ar propovădui iubirea. Nu v-ar învăța legea, ci v-ar învăța să iubiți. Nu v-ar oferi un tipar mort după care să vă conduceți viața. V-ar oferi haosul, anarhia, pentru că stelele se nasc din haos. V-ar învăța cum să fiți pe deplin liberi.”

 

Cuprins:

Capitolul 1

Începe de unde ești

 

Capitolul 2

Este nevoie de o revoluție a inimii

 

Capitolul 3

Interiorul profund

 

Capitolul 4

Tu ești o sămânță

 

Capitolul 5

Adună zerourile ființei

 

Capitolul 6

De aici nu poți merge decât acolo

 

Capitolul 7

Știința își are mesajele sale

 

Capitolul 8

Din nu, se naște da

 

Capitolul 9

O metodă științifică de atingere a fantasticului

 

Capitolul 10

Devino martor și totul se va împlini

 

Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
2021
Traducător:
Andrei Larisa
ISBN:
978-606-8460-90-1
Pagini:
296
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Yoga The Inside of the Inside

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Yoga_alfa_si_omega.pdf, 172 Kb) [Descarcare]

De același autor