Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Profețiile de la Celestine

Profețiile de la Celestine de James Redfield - o carte extraordinară ce a cucerit cititorii din întreaga lume, o parabolă accesibilă oricui, schițând extraordinara noastră călătorie pe drumul evoluției spirituale.
25.00 RON
Prețul în puncte: 2500 puncte
Puncte primite la achiziție: 25 puncte

Discount  25%?  "Cumpără împreună"

+
Profețiile de la Celestine de James Redfield - fragment din carte

Când dobândești destulă energie, ești gata să începi în mod conștient evoluția, chiar să-i determini cursul, să inițiezi procesul de curgere a lucrurilor spre coincidențele care te vor duce înainte. Pornești spre evoluție în felul tău, determini desfășurarea lucrurilor. Mai întăi, cum am spus, trebuie să dobândești suficientă energie, apoi îți amintești cerința de bază a vieții tale – ceea ce ai moștenit de la părinți – pentru că aceasta furnizează contextul general al evoluției tale. Apoi pornești pe calea respectivă, descoperind cerințele mărunte, imediate, cu care te confrunți în viață. Acestea aparțin întotdeauna problemei de bază a vieții tale și definesc unde anume te afli în căutările tale. Odată ce ai devenit conștient de întrebările pe care ți le pui la un moment dat, primești un fel de direcționări care țin de intuiție: ce să faci, unde să te duci... Vezi, într-un fel sau altul, pasul următor. Și asta întotdeuna. Singura dată când acest lucru nu se întâmplă este atunci când întrebarea pe care o ai în minte este greșită, nepotrivită. Vezi tu, problema în viață nu constă în a primi răspunsuri, ci în a-ți identifica întrebarea pentru momentul în care te afli. Odată ce știi să ceri – și acel lucru este oportun – vine și răspunsul. Intotdeauna. După ce ai intuiția a ceea ce se va întâmpla în continuare, pasul următor este să fii atent și pe fază. Mai devreme sau mai târziu se vor petrece și coincidențele care te vor ghida în direcția pe care ți-a indicat-o intuiția.

CUPRINS PROFEȚIILE DE LA CELESTINE

MASA CRITICĂ
UN PREZENT MAI AMPLU
ESTE VORBA DESPRE ENERGIE
LUPTA PENTRU PUTERE
MESAJUL MISTICILOR
LUMINĂ ASUPRA TRECUTULUI
PE FIRUL LUCRURILOR
ETICA INTERPERSONALĂ
VIAȚA CARE VA URMA
Grad dificultate:
Trebuie să citiți aceasta carte
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
septembrie 2000
Traducător:
Cristina Dănășel
ISBN:
978-973-9850-42-1
Pagini:
223
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The Celestine Prophecy
Prima carte citită de la voi a fost ultima piatră pusă la temelia drumului meu în căutarea spiritualității sau, poate mai bine zis, la regăsirea spiritualității mele. "Profețiile de la Celestine" va ramâne întotdeauna cartea sufletului meu, chiar dacă de atunci am citit și chiar recitit, multe din cărțile editurii Mix. Vă mulțumesc!
Scrie un comentariu

Fragment din carte (profetiile-de-la-celestine.pdf, 56 Kb) [Descarcare]