Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Arta de a iubi. Ghid practic al artei relațiilor

Colecția: Lumea din noi

În Arta de a iubi, Don Miguel Ruiz scoate la lumină convingerile noastre bazate pe teama care ne împiedică să iubim și generează toate suferințele și dramele din relațiile noastre de cuplu.

Folosind povestiri inspirate, don Miguel Ruiz arată cum se pot trata traumele emoționale și cum se poate redobândi bucuria și libertatea oferită tuturor oamenilor ca drept prin naștere, spre a restabili spiritul ludic, vital oricărei relații de dragoste.

19.00 RON
Prețul în puncte: 1900 puncte
Puncte primite la achiziție: 19 puncte

Discount  25%?  "Cumpără împreună"

+
Citind cartea vom învăța cum să ne vindecăm rănile emoționale, cum să redescoperim libertatea și bucuria și cum să retrezim în noi spiritul ludic, atât de necesar într-o relație de cuplu. Descoperiți cum spiritualitatea și psihologia se întâlnesc pentru a da naștere unei cărți capabile să ne inspire și să ne ofere lecții profunde de viață.

Fragment din carte

Fericirea se naște din iubire, iar iubirea se naște chiar din inima omului. Dacă veți fi generos cu iubirea dumneavoastră, toată lumea se va grăbi să vă răspundă cu aceeași monedă. Cine este generos, nu poate fi singur. Cine este egoist, va fi întotdeauna singur, fără ca altcineva decât el însuși să fie de vină. Generozitatea deschide toate porțile; egoismul le închide. Egoismul se naște din sărăcia inimii, din convingerea că iubirea nu este suficientă pentru toți. Oamenii devin egoiști din convingerea greșită că mâine nu vor mai avea suficientă pizza ca să mănânce. Cine înțelege însă că în inima lui există o bucătărie magică va fi întotdeauna generos, iar iubirea lui va fi necondiționată.

CUPRINS
Toltecii
Introducere – Maestrul
Mintea rănită
Pierderea inocenței
Omul care nu credea în iubire
Calea iubirii, calea fricii
Relația perfectă
Bucătăria magică
Maestrul din vis
Sexul: cel mai mare demon din iad
Zeița vânătorii
Cum putem privi prin ochii iubirii
Vindecarea corpului emoțional
Dumnezeul din noi
Rugăciuni

 

 

Grad dificultate:
Trebuie să citiți aceasta carte
Format:
11,5 x 16 cm
Data primei apariții:
octombrie 2002
Traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
978-973-8564-64-0
Pagini:
226
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The Mastery of Love
Extraordinar de bună. Se citește ușor si este foarte utila persoanelor care au dificultăți în a relaționa cu cei din jur.
Scrie un comentariu

Fragment din carte (arta-de-a-iubi.pdf, 50 Kb) [Descarcare]