Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Urina. Apa sfântă

Urina conține substanțe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, și așa mai departe, dar și antidoturi specifice, esențiale pentru starea dumneavoastră de bine.
45.00 RON
Prețul în puncte: 4500 puncte
Puncte primite la achiziție: 45 puncte

Discount  25%?  "Cumpără împreună"

+
Puțini oameni sunt dispuși să vorbească deschis despre un subiect ca terapia prin urină. Singurele persoane dispuse să vorbeasca în public despre ea sunt cele care s-au vindecat miraculos prin urinoterapie și care doresc să își împărtășească această cunoaștere cu semenii lor. Urina conține substanțe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni etc., dar și antidoturi specifice, esențiale pentru starea dumneavoastră de bine. Dacă ar trebui să cumpere cele peste 2.500 de ingrediente care pot fi extrase din urină, majoritatea a oamenilor nu și le-ar putea permite din punct de vedere financiar.
Cartea pe care v-o oferim este traducerea celei de-a treia ediții a lucrării "Urina. Apa sfânta" și conține multe informații referitoare la acest remediu miraculos, informații ce au fost dezbătute în cadrul celei de-a treia Conferințe Mondiale de Urinoterapie, care a avut loc în Brazilia.

Fragment din carte

"Foarte multe din metodele tradiționale de vindecare aplicate în țările occidentale, devenite populare în zilele noastre provin din Asia. Acupunctura, reiki, reflexoterapia, masajul chinezesc – sunt numai câteva dintre acestea. Terapia prin urină a fost practicată dintotdeauna de yoghini. La fel ca în cazul atâtor alte tratamente provenite din Orient, această terapie a ajuns în Occident odată cu popularizarea metodelor yoghine, pierzându-și însă semnificația sacră holistică.
Urina nu este altceva decât sânge filtrat. Rinichii noștri filtrează în permanență sângele. Din cei 1.200-2.000 de litri de sânge filtrat în 24 de ore, ei produc circa 1,4-2 litri de urină. Rinichii sunt organe majore în organismul nostru, având numeroase funcții. De aceea, este foarte important să le ușurăm munca, ingerând zilnic o cantitate cât mai mare de lichide. Evident, vorbim de lichide sănătoase, căci ceaiul negru, cafeaua și alcoolul nu ușurează cu nimic sarcina rinichilor. Dimpotrivă! Cele mai recomandate în aceasta direcție sunt fructele și legumele cu un conținut bogat în sucuri. Una din funcțiile importante ale rinichilor este și aceea de a controla volumul total de sânge care circulă prin corpul nostru, reglându-i pH-ul și concentrația anumitor compuși.
Nimeni nu poate răspunde corect la principalele întrebari pe care și le pun oamenii în legătura cu terapia prin urină: „Ce este urina?” și „Care este compoziția sa chimică?”. Motivul este simplu: conținutul urinei se schimbă de la un minut la altul, sau cel puțin ori de câte ori vezica este golită. Calitatea lichidului auriu diferă în funcție de dieta alimentară."

CUPRINS
PREFAȚĂ LA CEA DE-A TREIA EDIȚIE
CUVÂNT ÎNAINTE
INTRODUCERE
Istoricul apei sfinte
Terapia prin urină în epoca modernă
Ce este urina?
Cum începem?
Cum trebuie începută terapia?
Tehnici de urinoterapie
Uz intern
Uz extern
Alte aplicații
Noțiuni de bază legate de pH-ul corporal
Precauții
Reciclarea drogurilor ilegale sau sociale
Terapie preventivă?
Cum operează terapia prin urină?
Se poate vorbi de un efect placebo în ceea ce privește terapia prin urină?
Calitatea remediului perfect
Cât de multă urină trebuie consumată?
Postul negru și sănătatea
Urina preluată de la alte persoane sau de la animale
Folosirea urinei animalelor de către oameni
Medicina tradițională a aborigenilor australieni
Oul Secolului
Extractele de urină și medicina modernă
Folosirea urinei umane pentru animale
Suferința nu este necesară. Vindecați-vă prin urinoterapie
Ceaiurile din plante medicinale ca tratament ajutător
Bolile și tratamentele lor
Alte destinații ale urinei
Urina plantelor
Remediile din flori – remedii ale iubirii
Cine dorește să facă reclamă terapiei prin urină?
Vă rog să contribuiți la continuarea cercetărilor
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
noiembrie 2005
Traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
978-973-8471-42-9
Pagini:
219
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Urine. The Holy Water

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (urina-apa-sfanta.pdf, 60 Kb) [Descarcare]

Vă mai recomandăm