Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Știința Fericirii

Daca te interesează să fii fericit iată că acum ai oprtunitatea de a descoperii ce este de facut pentru a ajunge la ea, pentru că nimeni nu te poate face fericit, doar tu te poți face fericit!

Viața îți dă înapoi tot ce spui sau faci. Viața noastră este modul în care se reflectă acțiunile noastre. Dacă vrei mai multă dragoste în lume, iubeşte mai mult cu inima ta. Și asta se aplică la tot în viață, în fiecare aspect al ei. Viața îți va da înapoi tot ce îi dai tu ei.

VIAȚA TA NU ESTE O COINCIDENȚĂ, ESTE REFLECȚIA TA!

29.00 RON
Prețul în puncte: 2900 puncte
Puncte primite la achiziție: 29 puncte

Discount  25%?  "Cumpără împreună"

+

Fragment din carte:

Da, înțelepciunea – nu neapărat educația – este foarte importantă pentru fericire. Dacă ai înțelepciunea necesară pentru a-ți antrena mintea să vadă lucrurile pozitive din viață, să accepți lucrurile negative necesare ca fiind de neschimbat sau ca lecții importante, atunci ai înțelepciunea potrivită pentru a fi fericit.

Cred că avem cu toții țeluri, chiar dacă uneori nu suntem conştienți de asta. Uneori, țelul nostru e îngropat sub un morman de dubii, frici, istoria eşecurilor şi respingerilor anterioare, astfel încât avem nevoie de ceva mai multă muncă pentru a‐l descoperi. Dar atunci când îl descoperi şi‐l trăieşti, vei experimenta o fericire mai puternică decât tot deranjul temporar de care ai parte când urmăreşti să atingi un scop.

Dacă nu poți fi fericit acum, nu poți fi fericit nici mâine, nici poimâine. Dacă ai nevoie de anumite lucruri pentru a fi fericit, tot nu vei fericit sau vei fi doar pentru o scurtă vreme, atunci când ai lucrurile despre care credeai că te pot face fericit. Vei crea, iar şi iar, altă scuză pentru a NU fericit.

Fii fericit astăzi. Nu există un timp anume pentru a fi fericit sau nu.

Fericirea nu are valoare materială – nu o poți cumpăra, dar toată lumea și‐o poate permite.

Ține minte, fericirea nu depinde de cine ești și de ce ai, depinde doar de ceea ce gândești.

 

 

Creează zilnic ceva care să te facă fericit acum, FĂRĂ să te facă nefericit mâine.

Nu poți cumpăra fericirea, dar ți‐o poți permite dacă descoperi ce te face fericit fără a cheltui bani pe care nu îi ai.

Poți descoperi că o floare te face fericit sau că găseşti bucurie într‐un răsărit minunat, în muzica ce‐ți place, în găsirea răspunsurilor prin meditație sau în orice altă activitate.

Nimeni nu te poate face fericit, doar tu te poți face fericit!

 


Cuprins

Introducere
Poți moșteni fericirea?
Sănătos, prosper și înțelept
Fericirea și sănătatea
Fericirea și prosperitatea
O pereche de pantofi te face fericit?
Norocul
„Mâncarea norocoasă”
Marele noroc poate fi marele ghinion
Fericirea și înțelepciunea
Știința fericirii – o știință?
Religia și fericirea
Excitație sau fericire?
Hormonii și alți factori de influență
Drogurile
Medicamentele
Câmpurile electromagnetice
Aciditatea
Opusul fericirii
Depresia
SOC (sindromul de oboseală cronică)
Ura
Dezolarea
Există coincidențe?
Ce este timpul?
Stabilirea granițelor fericirii
Fericire pentru toți
Cum să fii fericit
Atitudinea
Evită dezamăgirea, bazează-te doar pe fapte
Nimeni nu poate mulțumi pe toată lumea
Remedii contra emoțiilor negative
Florile ca remedii
Remediilede iubire echilibrează emoțiile
Poțiuni de iubire
Moduri de utilizare
Avantajele Metodei Stepanovs
Trebuie să trecem prin momente grele pentru a ne putea bucura de cele bune?
Fă un pas în spate și lasă-te uimit de haos
Întrebări despre câteva învățăminte
Pregătire în știința fericirii
Bârfele
Nu intra în jocul unei persoane pline de ură
Asigură-te că toată lumea te face fericit
Tratamentul minune al medicinei moderne – placebo
Nu aparții nimănui!
Liber
A râde de cineva sau cu cineva, aceasta e întrebarea
Epidemia de râs
Cum să fii bogat și fericit
Principiile de împlinire a destinului vieții
„Psihologie, astrologie și fericire SAU este fericirea o iluzie?”
Întreabă-mă
Viața e ca un ecou
Aur coloidal
Un pic de umor
Concluzie

Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
noiembrie 2017
Traducător:
Anca Zaharia
ISBN:
978-606-8460-63-5
Pagini:
98
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Happyology. The Happiness Manual
Cartea care te învață cum să fii un pic mai fericit

DECEMBER 17, 2017

Știința fericirii: manual de fericire îmi e dragă în mod special pentru că e prima carte pe care am tradus-o, o carte micuță, care abia se apropie de 100 de pagini, dar care mie mi s-a părut enormă, desigur, atunci când a venit vorba să o traduc. A apărut în 2017 la editura Mix și e scrisă de Harald W. Tietze, autor care și-a propus, cu cartea aceasta, să ne îndrume spre a găsi o picătură-n plus de fericire în viețile noastre mult prea grăbite și agitate cu tot felul de nimicuri.

Știința fericirii este un titlu dintr-un întreg șir de cărți scrise de același autor și apărute tot la editura Mix. Probabil că sunt mai cunoscute cărțile despre Kombucha și întinerire, dar am încredere că și aceasta, deși nouă și subțire, va deveni un item obișnuit adăugat în coșul de cumpărături al cititorilor. Asta pentru că este un mic manual de fericire, o carte onestă și directă, care nu vrea să-ți vândă nu știu ce secrete despre care să nu afli nici la ultima pagină, ci abordează, treptat și explicit, o mulțime de aspecte care au potențialul de a ne face (mai) fericiți, dar doar dacă sunt tratate și privite corespunzător.

Printre acestea se numără, ca titluri și subtitluri de capitole, moștenirea fericirii, fericirea versus sănătate și prosperitate, mâncarea și norocul, religia, drogurile, durerea, oboseala cronică și ura. Exemplele și experiențele din viața lui Harald W. Tietze sunt numeroase și tocmai această notă personală face cartea credibilă, naturală ca o conversație amicală cu autorul ei, care îți spune cum de a moștenit el buna-dispoziție, cum a luptat împotriva nefericirii când aceasta s-a instalat, cum a învățat, treptat și cu efort depus, să pună binele înainte, să nu se lase copleșit de griji și alarmism inutil.Știința fericirii poate fi citită oriunde, în tren sau cât stai la coadă la bancă, tocmai pentru că este foarte bine și eficient structurată. Pst, are și ilustrații hazlii, așa cum este și cea de pe copertă, deci cu siguranță nu va fi o lectură monotonă.

Și, cine știe, la final poate chiar reușești să te detașezi puțin de probleme – despre care mi se pare excepțional că autorul nu pretinde că ar dispărea când nu ne mai gândim la ele, așa cum fac majoritatea cărților de acest fel, ci despre care spune că, la fel ca orice necaz, se pot rezolva sau nu, așa că nu strică să privim totul cu un gram de optimism în plus, relaxându-ne și calmându-ne în loc să stăm mereu ca un fitil aprins pe un butoi cu pulbere.

Dacă vreți să răsfoiți un manual de fericire, îl găsiți pe noul site al editurii.

http://ancazaharia.ro/index.php/2017/12/17/cartea-care-te-invata-cum-sa-fii-un-pic-mai-fericit/
Scrie un comentariu

Fragment din carte (Stiinta_fericirii_v08_1-20.pdf, 593 Kb) [Descarcare]

Vă mai recomandăm