Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Chefirul

Prețul final va fi anunțat doar după ce această carte va fi disponibilă.

 

Medicina și agricultura modernă au propus soluții pentru eliminarea organismelor dăunătoare, prin administrarea de antibiotice, erbicide și insecticide. Cu timpul însă organismele pe care aceste produse trebuiau să le omoare au dezvoltat rezistență față de substanțele administrate, astfel încât la fiecare câțiva ani industria chimică și a medicamentelor trebuie să aducă noi și noi produse pe piață, mai puternice și mai eficiente.

[Contactati-ne pentru un pret]
Adaugă la Favorite

Medicina și agricultura modernă au propus soluții pentru eliminarea organismelor dăunătoare, prin administrarea de antibiotice, erbicide și insecticide. Cu timpul însă organismele pe care aceste produse trebuiau să le omoare au dezvoltat rezistență față de substanțele administrate, astfel încât la fiecare câțiva ani industria chimică și a medicamentelor trebuie să aducă noi și noi produse pe piață, mai puternice și mai eficiente. Rezultatul este dezechilibrul biologic, cauza a numeroase boli. Această carte a lui Harald W. Tietze prezintă o perspectivă diferită pentru revenirea din această spirală descendentă fără sfârșit. Este o carte despre beneficiile hranei vii, naturale și sănătoase, o carte în care autorul oferă informații practice privind producerea acasă și utilizarea unui aliment fermentat cu acid lactic, care restabilește, cu rezultate spectaculoase pentru sănătate, echilibrul biologic în corpul nostru.

 

Cuprins:

 

1. Introducere

2. De unde vine chefirul?

3. Chefirul în lumea occidentală

4. Ce este chefirul?

5. Chefir care nu este chefir

6. Care chefir este bun?

7. Sunt nesănătoase produsele lactate?

8. Rudele chefirului

9. Produse din chefir

10. Moartea începe în colon

11. pH-ul chefirului

12. Modul obișnuit de preparare a chefirului

13. Alte metode de a prepara chefir

14. Chefir preparat din lapte praf

15. Timpul de fermentare

16. Temperatura corectă de fermentare

17. Vasul de fermentare

18. Probleme legate de procesul de fermentare

19. Chefirul, o băutură alcoolică?

20. Se poate consuma cultura de chefir?

21. Cât trăiește cultura?

22. Uscarea boabelor de chefir

23. Păstrarea și îngrijirea culturii de chefir

24. Păstrarea chefirului după ce a fermentat

25. Produse comerciale din chefir

26. Poate fi prea mult chefir?

27. Chefirul pentru sănătate

Dușul cu chefir

28. Chefirul pentru frumusețe

Tratamente pentru baie

Îngrijirea picioarelor

Îngrijirea corpului

Curățare

Tratamente faciale cu fructe

Tratamente faciale cu chefir

Mască facială

Exfoliant facial

Pistrui

Îngrijirea părului

Îngrijirea mâinilor

Cremă hidratantă

Arsuri solare

29. Chefirul pentru plăcerea papilelor gustative

Pâine tartinabilă

Mic dejun

Prăjitură

Brânză

Șampanie

Dip

Băuturi

Topping pentru salata de fructe

Înghețată

Prânz și cină

Marinată

Plăcintă

Salată

Sos pentru salată

Sos

30. Utilizări mai puțin comune ale chefirului

31. Prostii care se spun despre chefir

32. Cercetare despre chefir

33. Bibliografie

Talon de comandă

Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
2025
Traducător:
Larisa Andrei
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Kefir. For pleasure, beauty and well-being

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu