Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Informații utile pentru autori

Ce cărți căutăm să publicăm?

 • Publicăm cărți de referință pentru oamenii aflați pe o cale spirituală sau doar interesați de a evolua spiritual.
 • Promovăm spiritualitatea practică și preferăm să publicăm informații profunde, autentice, care deja au trecut proba timpului.
 • Cărțile pe care le publicăm trebuie să conțină ceva nou, diferit sau măcar formulat în un mod diferit față de celelalte cărți deja disponibile pe piața de carte din România.

 

Ce oferim autorilor?

 • Recunoașterea paternității operei lor.
 • Editare, distribuție și promovare a lucrării lor, pe cheltuiala editurii.
 • Răsplată financiară conform uzanțelor și direct proporțională cu renumele lor și capacitatea lor de a-și promova lucrarea. Mai precis, pe piața de carte din Romania, redevențele primite de autori se situează între 5% pentru autori necunoscuți și 15% pentru autori celebri.
 • Oportunitatea de a-si asocia numele cu numele Editurii Mix si de a beneficia indirect de aprecierea de care au privilegiul să se bucure produsele, serviciile si echipa Editurii Mix.

 

Cum trebuie să procedezi ca să publici la Editura Mix?

Pune-ți următoarele întrebări:

 • Cartea mea se încadrează în profilul editorial al Editurii Mix (spiritualitate, autocunoaștere, sănătate, inspirație)?
 • Cartea mea se diferențiază considerabil de alte lucrări pe aceeași temă deja existente pe piață (are ceva nou, inedit)?
 • Cartea mea este redactată (revăzută, corectată, pusă la punct pentru tipărire) în forma finală, formă de care sunt mulțumit și la care nu simt nevoia să mai adaug (sau să mai scot) ceva?
 • Cartea mea este atât de clară încât poate fi înțeleasă de soția vecinului?

Dacă ai răspuns afirmativ, te rog să ne scrii la adresa productie@edituramix.ro, să spui de ce ai răspuns "da" la cele 4 întrebări de mai sus, să ne prezinți în câteva fraze subiectul cărții, să ne trimiți (dacă este cazul) pagina conținând cuprinsul cărții și să ne trimiți câteva pagini din carte (maximum 5) pe care le consideri reprezentative, urmând ca în maximum 2 săptămâni să fii anunțat despre modul în care se va desfășura (sau nu) colaborarea noastră. 

Știm că ești tentat să ne trimiți toată cartea dar te rugăm frumos să reziști tentației și să urmezi recomandările noastre. Din experiența noastră de peste 18 ani reiese că dacă ești autor și urmezi calea de mai sus ai șanse să primești un răspuns final mult mai repede decât dacă procedezi în orice alt mod ți-ai imagina că trebuie să procedezi. Orice modalitate inedită de a ne contacta și orice informații pe care le trimiți către noi, altele decât cele cerute de noi, nu vor face decât să întârzie inutil momentul în care vei primi un raspuns de la noi. Acum depinde de tine dacă vrei un răspuns clar și rapid deci alegi să urmezi procedura de mai sus, sau vrei să pierzi și timpul tău și timpul nostru și alegi orice altă modalitatea de a comunica cu noi. Așadar, așteptăm cu interes un email de la tine.

Inspirație și succes îți dorim!