În căutarea Sensului Vieții

Te-ai întrebat vreodată ce cauți aici? De ce te-ai născut? Poate crezi că ai un destin măreț, că trebuie să devii un senator, un președinte, un om de afaceri bogat sau un mare inventator.  Poate crezi că trebuie să schimbi lumea, să salvezi umanitatea sau să o vindeci. Sau, la polul opus, poate crezi că te-ai născut să fii un nimeni, poate crezi că nu meriți mai mult decât un loc de muncă necalificat pe șantier sau nici măcar atât. Și cum ai ajuns la astfel de concluzii?  Cine ți-a spus că viața ta are sau nu are un sens, are sau nu are însemnătate?

 

Tu? Părinții? Familia? Șeful? Prietenii? Soția?

Cine?

 

Oare viața, prin ea însăși, chiar are vreun sens? Sau sensul îl dăm noi? În fiecare din noi este ceva care se zbate în căutarea sensului. Chiar și cei care sunt total hipnotizați de mercantilismul și consumerismul zilelor noastre, undeva, în adâncul sufletului lor, caută ceva, caută un sens. Chiar și dacă ești convins că Dumnezeu are un plan pentru tine și tu ești doar o mică piesă din marele lui puzzle, tot ești în căutarea a ceva. Cauți locul tău în acel puzzle. Ce ar fi să îți faci ție însuți cadou acest pachet de cărți și să afli acel loc?

 

Da, vreau pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

 

Pachetul conține următoarele cărți:

1. Renăscut din propria cenușă
2. Ce rost am?
3. Transformarea de sine
4. Un secret mai profund

 

Best Seller cadou: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 136 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 102 lei

 

În orice stadiu te-ai afla, oricât de confuz și disperat ai fi, aceste 4 cărți te pot ajuta să descoperi acel loc, să descoperi rostul tău în lume, să înțelegi sensul tău, misiunea ta, să pășești ferm și încrezător în tine prin labirintul vieții și să transformi orice situație dificilă într-o oportunitate de a te schimba și de a progresa.  

 

Da, vreau pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

 

102.00 RON
Prețul în puncte: 10200 puncte
Puncte primite la achiziție: 102 puncte
+

Dacă vrei să te simți mulțumit, împăcat cu tine însuți, fericit și împlinit pe toate planurile, atunci e imperios necesar să îți găsești și să îți manifești menirea, pasiunea și scopul vieții. Obiectivele, planurile și strategiile îți pot indica o direcție, un scop. Acest scop te poate impulsiona, te poate motiva, te poate pune în mișcare, însă doar direcția sau scopul nu sunt suficiente. De ce? Pentru că scopul va fi mereu undeva departe, la orizont. Ori de câte ori vei atinge un scop, un alt scop va apărea instantaneu la orizont.

 

Așadar, ca să fii împlinit, împăcat și fericit e nevoie de ceva în plus. E nevoie ca acțiunile tale să te împlinească clipă de clipă, pe măsură ce le realizezi.  Ai nevoie de claritate în direcție, de motivație, putere și voință de a acționa, de cunoaștere temeinică a ceea ce ai de făcut, respectiv cum faci să obții ceea ce ți-ai propus și, nu în ulimul rând, pe măsură ce faci ceea ce faci, ai nevoie ca fiecare pas să fie armonios integrat cu tot ce te înconjoară.

 

Acest pachet de cărți pe care l-am numit simbolic În Căutarea Sensului îți pune la dispoziție 4 titluri care împreună îți furnizează secretele calităților enumerate mai sus:

 

1. Renăscut din propria cenușă te va ajuta să te obiectivezi, să înțelegi unde te afli în prezent, să te cunoști pe tine însuți și să îți asumi resposnabilitatea pentru tot ce se întâmplă în și prin viața ta.

2. Ce rost am te va inspira și ghida să îți descoperi direcția, misiunea și sensul în viață.

3. Transformarea de sine îți pune la dispoziție un sistem în 7 pași, teoretic și practic, care te va stimula și îndruma pe de o parte cum să elimini din caracterul tău și din viața ta tot ceea ce te ține pe loc și, pe de altă parte,  cum să construiești ceea ce ai nevoie ca să poți parcurge drumul până la capat și să îți îndeplinești misiunea.

 

4. Un secret mai profund vine cu motivația și înțelepciunea de a acționa armonios. Nu e suficient să știi ce vrei tu de la viață, ci e necesar să știi și ce vrea viața de la tine. Această carte te ajută să pui la unison voința ta proprie cu voința Universului, astfel încât să îți creezi viața care te-ai născut să o trăiești.


**********************************************  

Best Seller CADOU Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 136 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 102 lei

********************************************** 
Da, vreau pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

 

Poate cineva din anturajul tău nu e într-o stare prea bună la nivel mental și emoțional, chiar acum, de sărbători. Ce ar fi dacă i-ai face cadou aceste cărți? 

__________________________________________________________ 

Da, vreau să fac cadou pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

____________________________________________________

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

De același autor

Vă mai recomandăm