Devino mai înțelept

Rețelele sociale abundă de imagini cu mari personalități și cu proverbe pline de înțelepciune. Și o mulțime de oameni se îngrămădesc să dea like și să distribuie gândurile acestor mari înțelepți ai tuturor timpurilor. De ce? Te-ai întrebat vreodată? Sincer, eu nu știu. În schimb observ că e ceva intrinsec în fiecare dintre noi, ceva care ne instigă permanent să căutăm înțelepciunea și să îi admirăm pe cei înțelepți și inteligenți. Acum, se naște o întrebare: aș putea eu să devin înțelept? E înțelepciunea o abilitate care se poate învăța? Oamenii de știință studiază fenomenul înțelepciunii de zeci de ani și au ajuns la concluzia fermă că da, aproape oricine poate deveni înțelept.

 

Nu e ușor, dar e posibil.

 

Și dacă nu e ușor, de ce ai vrea să devii mai înțelept? Pentru că un om înțelept rămâne calm în situațiile de criză. Acolo unde majoritatea eșueză, omul înțelept reușește. Omul înțelept are mai puține sentimente negative decât noi, majoritatea, are un simț al satisfacției și împlinirii foarte ridicat, indiferent de problemele cu care se confruntă, nu ajunge în depresie, nu se identifică cu dificultățile, nu cade în capcane și vede mereu imaginea de ansamblu. Relațiile unui om înțelept sunt înfloritoare, prolifice și sănătoase. Cum ar fi să devii un astfel de om?

 

Pachetul conține următorele cărți:

1. Profetul
2
Ghid practic cele patru legăminte
3
Al cincilea legământ
4. Înțelepciune la minut

 

Best Seller cadou: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 118 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 84 lei

 

Da, vreau pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT 

 

Gândește-te un pic la ziua de ieri. Ce a fost provocator ieri? Ce probleme ai întâmpinat? Le-ai depășit? Nu citi mai departe. Oprește-te. Reflectă câteva secunde. Ți-a venit ceva pozitiv în minte? Ești conștient că ai niște limite? Cunoașterea ta este limitată, nu-i așa? La fel e și a mea și a oricui altcuiva.  Aceste 4 +1 cărți îți vor lărgi perspectivele foarte mult. Te vor trezi la un alt nivel de conștiință.  

 

Da, vreau pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT

 

 

84.00 RON
Prețul în puncte: 8400 puncte
Puncte primite la achiziție: 84 puncte
+

E evident că toți ne dorim să fim înțelepți, însă ce înseamnă de fapt să fii înțelept și ce putem face ca să devenim mai înțelepți?

 

În primul rând, trebuie să conștientizăm când anume avem nevoie de înțelepciune! În esență, avem o nevoie crucială de înțelepciune în momentele de decizie. Viața este o serie de decizii luate clipă de clipă. În funcție de deciziile tale, viața ta are nuanțe frumoase, plăcute, încărcate cu entuziasm și bucurie sau are nuanțe neutre, insipide, goale sau chiar neplăcute și încărcate cu tristețe și suferință. 

 

Pornind de la acest fapt, putem spune că a fi înțelept înseamnă, pe de o parte, să ai abilitatea de a conștientiza spontan care sunt consecințele pe termen scurt și consecințele pe termen lung ale unei decizii, iar pe de altă parte, bazându-te pe o evaluare corectă și sănătoasă, să ai capacitatea de a lua instantaneu o decizie care să creeze un echilibru și o relaționare armonioasă între interesele tale personale și interesele celorlalți sau a mediului înconjurător. O astfel de abilitate te va ajuta să înțelegi pe loc dacă e cazul să accepți starea de fapt și să faci eforturi să te adaptezi la situația cu care te confrunți sau e mai bine să intervii cu modificări care poartă amprenta principiilor tale personale ori dacă e mai inteligent să renunți la acea situație și să începi să cauți altceva.

 

Așadar, putem concluziona că înțelepciunea este o acțiune care pornește din intuiție. Cum intuiția nu este o facultate ce ține de logică sau de învățarea liniară, e necesar să facem apel la alt tip de metode pentru a o dobândi. Ca să te sprijinim în asimilarea și dezvoltarea unei astfel de înțelepciuni, venim spre tine cu acest pachet de 4 + 1 cărți cu și despre înțelepciune. Aceste cărți au fost scrise de oameni cu adevărat înțelepți și, citindu-le, te vor ajuta să înțelegi și să asimilezi abilitatea de a lua decizii sănătoase, înțelepte și eficiente.

 

Profetul este o adevărată capodoperă. O sursă impecabilă de înțelepciune. Doar editorii americani au vândut peste nouă milioane de exemplare din acest titlu. Acest fapt demonstrează cu vârf și îndesat valoarea acestei cărți. În plus, a fost tradusă în peste douăzeci de limbi. Cartea constă într-o serie de eseuri poetice care dezbat cele mai importante sfere și teme ale vieții, cum ar fi: iubirea, căsătoria, copiii, mâncarea și băutura, hainele, munca, cumpărarea și vânzarea, bucuria și tristețea, binele și răul, plăcerea, vorbitul, prietenia, timpul, frumusețea, religia, moartea etc.

 

Cele 4 legăminte, cartea ce o primești gratis la achiziționarea acestui pachet, este un best seller internațional care te îndeamnă să îți ghidezi viața urmând 4 adevăruri simple și fundamentale. Este o carte terbil de profundă. Există oameni care o citesc zi de zi, timp de zeci de ani la rând. Scopul acestor 4 legăminte este de a te ajuta să îți redobândești libertatea personală, fericirea și, nu în ultimul rând, iubirea. Vei înțelege foarte clar cum funcționează mintea, societatea și relațiile. Pe baza acestei înțelegeri deciziile tale vor fi mult mai sănătoase.

 

Ghidul practic al celor patru legămite duce lucrurile mai departe, căutând să te inspire cum să îți redescoperi luciditatea. Această facultate este de importanță vitală în momentele de decizie. Fără luciditate, deciziile noastre nu vor fi de fapt decizii, ci reacții mecanice la anumiți stimuli. În plus, tot aici, vei descoperi cum poți anihila vechile tipare decizionale și care sunt secretele prin care îți poți amplifica voința și credința, astfel încât să poți obține ceea ce îți propui.

 

Al cincilea legământ este cea mai avansată învățătură toltecă. A fost nevoie de maturizarea unei întregi generații pentru ca aceste învățături să poată fi transmise, înțelese și asimilate.  Cartea te ghidează cum să trăiești fără frică, fără auto-învinovățire, fără judecăți greșite de valoare, fără să mai cauți aprecierea și validarea celorlalți, fără să mai încerci să convingi pe nimeni de nimic.

 

Înțelepciune la Minut, între toate aceste cărți profunde și revelatoare, este cartea care îți stimulează cel mai mult intuiția. De ce? Pentru că este compusă din 217 povești scurte și absolut extrordinare.  Citite cu mare atenție și într-o stare meditativă, aceste povestioare au cel mai mare potențial de a te transforma într-un înțelept veritabil.

 

Echipează-te pentru 2020 cu doza de înțelepciune care te va inspira cum să faci din următorul an, cel mai bun an din viața ta. Investești doar 84 lei cu tot cu transport.

 

Da, vreau pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT

 

Ce suflete apropiate ție iubesc înțelepciunea și autocunoașterea? Cum te-ar privi dacă le-ai face cadou aceste cărți?

Da, vreau să fac cadou pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

De același autor

Vă mai recomandăm