Cum să fii din ce în ce mai prosper

Unii cred că dacă ai bani ești fericit. Fals. Adevărul este că poți să ai toți banii din lume și totuși să nu fii fericit. Banii nu pot face pe nimeni nici fericit, nici nefericit. Problema nu sunt banii. O parte a problemei este ce gândești, ce simți și ce faci ca să câștigi bani. Cealaltă parte a problemei este ce faci cu banii după ce i-ai obținut. Așadar, problema nu constă în ce avere deții. Problema este cine anume devii în alergătura ta după bani și succes. Jim Rohn spunea „când ajungi milionar, nu milionul de dolari te face valoros, ci cine ai devenit între timp”. Iată un îndemn puternic către transformarea interioară.  Despre asta este vorba și în acest pachet de 4 cărți. Mesajul acestor cărți nu se rezumă la a face bani, ci aduce în discuție și explică principiile universal valabile care te pot conduce spre succes și împlinire pe toate planurile. Prosperitatea nu constă în ce sumă avem cont, ci în atitudinea pe care o avem în viața de zi de zi. Simpla citire a acestor cărți îți va transforma nu doar gândirea, ci și atitudinea față de tine însuți, față de bani, față de ceilalți și față de viață. 

 

Da, vreau pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER 

 

Pachetul conține următoarele cărți:

1. Milionar peste noapte
2. Cele 12 legi universale ale succesului
3. Ghidul succesului pentru leneși
4. Bazele spirituale ale prosperității

 

Best Seller cadou: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 131 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 82 lei

 

Cum ar fi să ai o atitudine de om prosper indiferent câți bani ai în buzunar? Cum ar fi să poți zâmbi clipă de clipă indiferent câți bani ai în buzunar? 

 

Da, vreau pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER

 

Sau cum ar fi să faci cadou aceste 4 titluri unor oameni dragi inimii tale? Ai putea să le schimbi viața definitiv în bine. Cam cât de strâns crezi că te vor îmbrățișa?

 

Da, vreau să fac cadou pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER

82.00 RON
Prețul în puncte: 8200 puncte
Puncte primite la achiziție: 82 puncte
+

Așa cum unii cred că dacă ai bani ești fericit, alții cred că „banii sunt ochiul dracului” sau că „banii sunt rădăcina tuturor relelor”. Însă lucrurile nu stau chiar așa. Aceste idei sunt doar niște cuvinte interpretate greșit. E vorba de o răstălmăcire subiectivă, trecută printr-un filtru pesimist sau chiar negativ al versetului biblic din Timotei 6:10, unde se spune: „Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor, iar unii, care au tânjit după ea, au rătăcit de la credinţă şi s-au străpuns singuri cu multe dureri”.

 

Așadar, nu banii în sine sunt răi, ci iubirea de bani sau, altfel spus, lăcomia și atașamentul față de bani. Banii în sine nu sunt nici buni, nici răi. Sunt neutri. Totul depinde de cum îi folosești. Îi poți folosi pentru bine sau îi poți folosi pentru rău. Poți fi cumpătat, avar sau risipitor.

 

Acest pachet de cărți își propune să te educe cum să construiești o relație sănătoasă cu banii. A deveni prosper te pune în poziția de a te transforma profund, de a-ți schimba obiceiurile, modul de a gândi & caracterul, te pune în poziția de a-i ajuta pe cei în nevoie, de a influența în mod pozitiv viețile celor din jur, de a deveni un exemplu viu de bunăstare, bunăvoință, echilibru & altruism. Viața ta trece la un nou nivel și devii mai respectat, mai disciplinat, mai rafinat, începi să mănânci mai sănătos, să ai relații mai bune cu cei din jur și cu tot ce te înconjoară.

 

Hai să vedem despre ce e vorba în cele 4 cărți.

 

Te-ai întrebat vreodată de ce unii ajung milionari la propriu, în timp ce alții doar visează la asta? Ce știu cei care reușesc și ce le scapă celor care nu reușesc? Acestea sunt întrebările cheie la care vei găsi răspuns în Milionar peste Noapte. Cartea e un best seller de mare succes care s-a vândut în peste două milioane de exemplare în întreaga lume. E povestea adevărată a lui Mark Fisher care, dorindu-și să devină milionar, întâlnește un bătrân milionar care îl supune la diverse teste. Urmând și aplicând principiile explicate în această carte, reușește.

 

Cele 12 legi universale ale Succesului este pe de o parte un fel de update la best sellerul lui Napoleon Hill De la Idee la Bani. Pe de altă parte, cartea reprezintă partea practică (lipsă) a best sellerului Secretul. Despre ce e vorba concret în Cele 12 legi universale ale succesului? Pornind de la citate biblice, autorul organizează principiile succesului sub forma a 12 legi. Pentru ca fiecare lege să poată fi implementată, ne pune la dispoziție un plan de acțiune foarte bine pus la punct. Aplicând cu rigurozitate aceste tehnici, practic nu ai cum să dai greș.

 

Ghidul succesului pentru leneși demitizează ideea că trebuie să muncești pe brânci ca să devii bogat.  Autorul demonstrează cum a ajuns el un milionar încununat de succes pornind de la statutul de om sărac, dezorganizat, fără experiență, leneș și profund copleșit de datorii (a pornit de la minus 60.000$). Este o carte practică în care ni se dezvăluie un sistem extrem de simplu, în doar 4 pași, sistem pe care el personal l-a folosit pentru a obține astfel de rezultate remarcabile.

 

Dacă nu ai avea nicio limită și ai fi absolut sigur că poți realiza orice îți propui, cum ți-ai trăi viața? Răspunsurile la această întrebare constituie presupoziția cheie pe care a fost scrisă cartea Bazele spirituale ale prosperității .  Cartea nu livrează vreo formulă miraculoasă prin care te vei îmbogății peste noapte. Ca să te îmbogățești peste noapte mai întâi ai nevoie de o anumită atitudine față de viață și de  un anumit stil de a gândi. Mai întâi trebuie să fii prosper în interior, pentru ca ulterior să se manifeste prosperitatea și în exterior.  Citind această carte vei învăța să integrezi într-un mod armonios toate aspectele vieții. Vei integra mediul exterior și componentele sale cu mediul interior și componentele sale: intelect, emoții, senzații, instincte și aspectul spiritual. Urmare acestei integrări, succesul va deveni pentru tine o realitate palpabilă în orice domeniu.

 

Da, vreau pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER

 

Best Seller cadou: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 131 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 82 lei

 

Alătură-te minților prospere! Citind aceste cărți e ca și cum ai intra în mintea acestor oameni prosperi. Gândind ca ei, vei ajunge să acționezi ca ei. Acționând ca și ei, vei ajunge să obții rezultate asemănătoare cu ei.

 

Da, vreau pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER

************************************************

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

De același autor

Vă mai recomandăm