Cartea de vacanță: Spiritualitate - Ezoterism

Vă recomandăm câteva cărți minunate, numai bune de luat  în vacanță. Sunt ușor de citit - dar "grele" în învățămintele conținute, și mai ales, conțin rânduri bogate, prețioase pentru minte și suflet!
[Contactati-ne pentru un pret]

Soarele, marea, descoperirea unor tărâmuri noi, călătoriile pe meleaguri străine sunt toate excelente prilejuri de a ne întoarce spre noi înșine sau de a ne implica în situații inedite, descoperind noi fațete ale propriului sine. Timpul este un lux în zilele noastre, iar când  suntem în vacanță ar trebui să profităm la maxim și să ne bucurăm sufletele cu acele cărți pe care le luăm în bagaj... Ideal este să citim ceva care să fie și relaxant, și motivațional, dar să ne și reverbereze în suflet. 

De aceea,  vă recomandăm câteva romane inițiatice pentru vacanța din acest an (și nu numai...)

 

 

 

 

 

  • Inițierea de Elisabet Haich - Evenimentele și experiențele care duc la înflorirea spirituală a unei femei contemporane sunt prezentate în paralel cu amintirile dintr-o viață anterioară trăite de ea ca preoteasă în Egiptul antic: https://www.edituramix.ro/spiritualitate-ezoterism/initierea/  

  

 

         

 

    Seria Luptătorului Pașnic de Dan Millman


 

 

 

 

 

       Seria PROFEȚIILE DE LA CELESTINE de James Redfield

 

 

 

 

 


  

 

 


 

 

 

  

Vă invităm să accesați linkul de la acea carte "care vă caută" și să citiți mai multe detalii. Dacă vreți să descoperiți cartea mai bine, puteți să vă descărcați și un fragment. Apoi, dacă rezonați cu rândurile citite, puteți să o comandați înainte de plecarea în vacanță. Vă veți întoarce cu siguranță mai bogate/bogați spiritual. Garantat.

 

 

Vă mai recomandăm