Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Rugăciunea broaștei - volumul 2

Colecția: Lumea din noi
Rugăciunea broaștei îl alătură pe Anthony de Mello marilor maeștrii spirituali ai umanității, precum Buddha sau Isus, care au creat un instrument prin care să blocheze opoziția ascultătorilor lor: povestea sau parabola.
25.00 RON
Prețul în puncte: 2500 puncte
Puncte primite la achiziție: 25 puncte

Discount  25%?  "Cumpără împreună"

+

Unul din marile mistere face ca prima reacție a ființelor umane față de Adevăr să fie una de ostilitate și teamă, deși inima lor tânjește după Adevărul care o poate elibera. De aceea marii maeștrii spirituali ai umanității, precum Buddha sau Isus au creat un instrument prin care să blocheze opoziția ascultătorilor lor: povestea sau parabola. Ei știau foarte bine că pot bate la poarta oricărei inimi dacă vor rosti cuvintele magice: "A fost odată ca niciodată ...", căci orice om se poate opune Adevărului, dar nu rezistă în fața unei povestiri fascinante.

Vyasa, autorul Mahabharata-ei spunea că dacă asculți cu atenție o poveste, nu vei mai fi niciodată același. Explicația e simplă: mai devreme sau mai târziu povestea își va croi drum către inima ta, doborând toate bariele care se opun divinului pe care le întâlnește în cale. Chiar dacă nu veți citi poveștile din această carte decât în scopuri recreaționale, nu puteți avea nicio garanție că una dintre ele nu va trece de zidurile de apărare pe care vi le-ați construit, explodând acolo unde vă așteptați mai puțin.

Noi v-am avertizat.

CUPRINS Rugăciunea broaștei - volumul 2


Avertisment
Despe educație
Despre autoritate
Despre sipiritualitate
Despre natura umana
Despre relații
Despre serviciu
Despre iluminare

Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
11,5 x 16 cm
Data primei apariții:
martie 2008
Traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
978-973-8471-67-2
Pagini:
229
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The Prayer of the Frog

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Rugaciunea_Broastei_vol2__pag_1-20.PDF, 549 Kb) [Descarcare]