Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Cercul de foc

Colecția: Lumea din noi
În Cercul de focDon Miguel Ruiz ne pregateste mintea pentru un nou mod de a vedea viata, ne deschide inima si ne ofera inspiratia necesara pentru a reusi sa ne iubim pe noi, pe oamenii din jurul nostru, precum si restul creatiei lui Dumnezeu.
15.00 RON
Prețul în puncte: 1500 puncte
Puncte primite la achiziție: 15 puncte

Discount  25%?  "Cumpără împreună"

+
Fragment din cartea Cercul de foc de Don Miguel Ruiz

Dumnezeu este aici. Dumnezeu se află în interiorul fiecăruia dintre noi ca viață, ca iubire, însă trebuie să devenim capabili să înțelegem acest adevăr. Ne aflăm aici pentru a fi fericiți, pentru a trăi viața cu care am fost dăruiți, pentru a exprima ceea ce suntem. Am fost creați pentru a percepe frumusețea creației și a ne trăi viețile în iubire. Dar dacă nu putem recunoaște iubirea în noi înșine, poate să ne iubească lumea întreagă, noi nu ne vom da seama.

În loc să căutăm iubirea în alți oameni, mai bine am căuta-o în noi înșine pentru că nu iubirea altor oameni ne va face fericiți. Fericirea vine din iubirea pe care o simțim pentru ceilalți, pentru Dumnezeu, pentru întreaga creație. Când primim iubirea altcuiva, ne va face plăcere, dar nu se compară cu ceea ce simțim atunci când percepem iubirea dinlăuntrul propriei ființe: este cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. Suntem în rai, trăim în beatitudine.

Corpul nostru este un templu viu, în care locuiește Dumnezeu. Dovada că Dumnezeu trăiește în noi este faptul că suntem vii. În mintea noastră există otrava emoțională, dar noi avem posibilitatea să ne curățăm mintea de această otravă și să ne pregătim pentru comuniunea cu Dumnezeu. Această comuniunea înseamnă să dăruim iubire, să ne lăsăm cuprinși de iubire.

Atunci când ne rugăm, ne contopim cu iubirea lui Dumnezeu dinlăuntrul nostru și îi permitem să se manifeste. Dar dacă ne rugăm și nu simțim nimic, de ce să mai pierdem timpul? Am face bine să ne uităm înlăuntrul nostru și să ne trezim în suflet iubirea.

Deschideți-vă inimile și iubiți necondiționat – nu pentru că așteptați să primiți iubire înapoi și nici pentru că doriți să controlați pe altcineva. Aceasta este falsă iubire. Atunci când iubim fără să punem condiții, noi transcendem iluzia în care există teamă și ne aliniem cu spiritul divin, cu iubirea lui Dumnezeu. Descoperim iubirea din noi. Această iubire este însăși viața, ea strălucește tot timpul, ca soarele.
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
11.5 x 16 cm
Data primei apariții:
Mai 2014
Traducător:
Andrei Larisa
ISBN:
978-606-8460-25-3
Pagini:
104
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The circle of fire

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Cercul_de_foc_pag_1-20.pdf, 270 Kb) [Descarcare]