Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Și animalele au sentimente?

Colecția: Suflet de copil
Și animalele au sentimente? este o carte ce vă va da prilejul să îi ajutați pe copii să înțeleagă ce este iubirea, loialitatea, curajul și alte sentimente ilustrate prin întâmplări reale din viața animalelor.
[Contactati-ne pentru un pret]
Indisponibil!
Și animalele au sentimente? Până mai ieri, cei mai mulți oameni de știință nu credeau acest lucru. Ei credeau că animalele se comportă instinctiv și, prin urmare, ele nu simt fericirea sau tristețea, nici bucuria de-a trăi.

Oamenii de știință și-au schimbat părerea în zilele noastre.

Una dintre cele mai bune metode de a învăța despre animale este aceea de a le urmări comportamentul îndeaproape, o lungă perioadă de timp. În continuare vom prezenta câteva povești adevărate, din care am putea vedea că animalele au sentimente la fel ca și oamenii. Sau poate că acestea sunt doar exemple de comportament instinctual? Voi ce credeți?

Devotamentul părintesc înseamnă iubirea și grija pe care un părinte le arată copiilor săi, prin faptul că îi hrănește, îi protejează, îi mângâie și îi învață.

O barză femelă își creștea puii într-un cuib, pe acoperișul unei clădiri din Danemarca. Clădirea a luat foc dar barza a refuzat să-și abandoneze copiii. Când focul s-a apropiat, ea și-a acoperit puii ca să-i protejeze și a început să bată cu disperare din aripi, încercând să țină fumul departe. Focul a fost în cele din urmă stins, mama barză era neagră de fum și de funingine, dar puii ei erau în siguranță.
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
20,7 x 29,5
Data primei apariții:
februarie 2009
ISBN:
978-973-8471-77-1
Pagini:
31
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Do Animals have Fellings too?

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (S╠ªi_animalele_au_sentimente_pag_1-7.pdf, 6,560 Kb) [Descarcare]

Vă mai recomandăm