Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Renăscut din propria cenușă

Renăscut din propria cenușă - o întâlnire providențială urmată de un tradițional dialog Maestru-Discipol. Urmarea?
[Contactati-ne pentru un pret]
Indisponibilă, nu se mai reeditează!

Renăscut din propria cenușă este despre înțelegerea și asumarea consecințelor alegerilor greșite precum și asumarea responsabilității și renașterea la o noua viață.


Fragmente din Renăscut din propria cenușă

„Din acest moment, decid să îmi asum responsabilitatea pentru toate câte se petrec în viața mea și fac tot ce îmi stă în puteri pentru a crea binele în mine și în jurul meu.”

"A fi responsabil înseamnă să fii atent la tine, indiferent de circumstanțele în care se derulează evenimentele. Odată ce intri în contact cu oameni sau cu situații care te implică și pe tine, ești responsabil pentru ce se întâmplă. Aceasta presupune să faci lucrurile de calitate și la cel mai înalt nivel, atunci când depinde de tine să faci ceva. Practicând acest mod de lucru, cu siguranță și rezultatele vor fi pe măsură, iar relațiile cu cei din jurul tău vor evolua la un alt nivel."

"Asumarea responsabilității este poate cel mai intim și mai personal act pe care l-ar putea face cineva pentru el și nu se referă la lumea exterioară. Se aplică doar lumii interioare și odată făcut pasul, devii cu adevărat un om liber, unul dintre puținii de pe această planetă. Odată ce devii conștient de faptele tale și îți asumi responsabilitatea pentru ele, nimeni nu mai poate decide în locul tău. Tu decizi dacă ceva îți place sau nu, dacă accepți sau nu o situație. Practic, devii stăpân pe tine."

Grad dificultate:
Pentru începători
Format:
13 X 20 cm
ISBN:
978-606-8460-14-7
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Stilul narativ curgator si captivant te indeamna sa o citesti in cateva ore, insa invatatura din ea te indeamna sa reflectezi multa vreme la ce ai citit.
Scrie un comentariu

Fragment din carte (Renascut_din_propria_cenusa_v04_1-20.pdf, 209 Kb) [Descarcare]

Vă mai recomandăm