Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Milionar peste noapte

Milionar peste noapte - încurajare și inspirație pe drumul dumneavoastră către succes.
[Contactati-ne pentru un pret]
Indisponibilă, nu se mai reeditează!
Milionar peste noapte este una dintre cele mai bune cărți pe care le puteți citi dacă aveți nevoie de încurajare și inspirație pe drumul dumneavoastră către succes și mai ales dacă sunteți la început de drum (proaspăt absolvent de liceu sau facultate). Milionar peste noapte este simplă, clară, și conține adevăruri eterne care își vor găsi calea către mintea și inima celui care cauta o direcție în viață. Este o carte pe care o poți citi într-o după amiază dar care îți poate influența în bine în mod fundamental întreaga viață.

Deși Milionar peste noapte este o carte micuță și relativ simplă, dacă vă interesează cum să obțineți și să păstrați o stare de împlinire în toate domeniile importante din viata dumneavoastră sunt mari șanse să descoperiți în această carte comori ascunse și lecții extrem de valoroase.

Cel mai important este faptul că dincolo de discuția despre bani veți descoperi un puternic mesaj despre iubire și spiritualitate.

Citiți Milionar peste noapte ori de câte ori simțiți nevoia de inspirație și de fiecare dată faceți mici schimbări în viața dumneavoastră, în felul în care priviți și înțelegeți lumea. Mesajul este simplu: succesul personal începe prin schimbarea modului în care gândiți, însă spre deosebire de multitudinea de alte cărți care au în esență același mesaj, această carte este scrisă foarte simplu, clar și într-un fel care vă permite nu doar să înțelegeți intelectual ideile ci să și simțiți cu propria dumneavoastră ființă adevărul ideilor expuse.

Prin simplitatea și claritatea ei, Milionar peste noapte este una dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală, o carte care vă educa, vă motivează și vă dă inspirația de care aveți nevoie pentru avea succes în toate acțiunile benefice pe care vi le propuneți. O puteți citi rapid și ușor și este un cadou perfect pentru cineva care caută soluții pentru a-și îmbunătăți viața pe toate planurile, începând cu cel material și terminând cu cel spiritual.

Milionar peste noapte este o carte provocatoare, bine concepută și bine scrisă, care vă va da de gândit și vă va lăsa cu convingerea că a meritat să o citiți. Deși subiectul cărții pare să fie cum să iți asiguri un viitor sigur din punct de vedere financiar, finalul ei vă va arăta că viața are sens doar când ajungeți la o stare de împlinire pe toate planurile. Citiți-o cu mintea deschisă, oferiții câteva ore din viața dumneavoastră și observați cum modul de a gândi și apoi chiar viața dumneavoastră se schimbă în bine.

Titlul în engleză: "The Instant Millionaire"


Fragment din cartea Milionar peste noapte

Secole la rând, toți marii gânditori ai umanității au afirmat că cea mai mare limitare pe care și-o poate impune omul, și, implicit, principalul obstacol în calea obținerii succesului, este propria minte. Dilată-ți limitele minții, iar limitările vieții se vor dilata la rândul lor. Condițiile exterioare ale vieții tale se vor schimba ca prin farmec.
Rațiunea și logica sunt absolut necesare pentru a atinge succesul, dar nu sunt și suficiente. Ele sunt niște simple instrumente, niște slujitori. Din păcate, de multe ori devin principalele obstacole în calea marilor realizări, care nu pot fi atinse decât de către cei care cred cu convingere în puterile nelimitate ale minții.

Cuprins Milionar peste noapte

Capitolul 1
Un tânăr apelează la o rudă bogată
Capitolul 2
Tânărul nostru se întâlnește cu un grădinar în vârstă
Capitolul 3
Tânărul nostru învață să sesizeze oportunitățile și să-și asume riscuri
Capitolul 4
Tânărul descoperă că este prizonier
Capitolul 5
Tânărul învață să aibă încredere
Capitolul 6
Tânărul nostru învață cum să se focalizeze asupra unui scop
Capitolul 7
Tânărul nostru învață să prețuiască valoarea imaginii de sine
Capitolul 8
Tânărul nostru descoperă puterea cuvintelor
Capitolul 9
Tânărul nostru are prima viziune a inimii trandafirului
Capitolul 10
Tânărul nostru învață să își controleze mintea subconștientă
Capitolul 11
Tânărul nostru și mentorul său vorbesc despre cifre și formule
Capitolul 12
Tânărul nostru învață ce înseamnă fericirea și viața
Capitolul 13
Tânărul nostru învață să își manifeste dorințele
Capitolul 14
Tânărul nostru descoperă secretele grădinii cu trandafiri
Capitolul 15
Tânărul nostru și bătrânul milionar o iau pe cărări diferite
Epilog
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
august 2005
Traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
978-973-8471-33-7
Pagini:
127
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
The Instant Millionaire
Am citit aceasta carte intr-o dupa-amiaza. Este ca o pauza in alergatura continua de zi cu zi. Este ca o gura de aer fata de tot ce auzi zilnic in jurul tau. Cel mai probabil cuvintele din aceasta carte nu ti-au fost spuse niciodata de parinti sau profesori, dar descoperi acum ca ti-ai fi dorit sa o faca. Si cel mai probabil, orice varsta ai avea acum si oricati bani in cont, dupa ce o termini regreti ca nu ai descoperit-o mai devreme.
Citind cartea am avut pentru prima data ideea ca banii, precum monedele, au doua fete: una externa, materiala, vizibila si una interioara: ce gandim, ce simtim fata de bani si cum ne raportam la ei. Pana nu stapanesti fata interioara a banilor, nici fata exterioara nu se va putea manifesta. Dar vestea buna e ca tu ai putere asupra gandurilor tale! Daca iti faci inconstientul cel mai puternic aliat si el va avea grija sa iti ofere destinul pe care ti-l doresti. Dar … exista cateva provocari! Una e sa fii fericit acum. Pe celelalte le gasesti in carte.
Superba si cu adevarat super utila!
Scrie un comentariu

Fragment din carte (Milionar_peste_noapte_v02_1-20.pdf, 190 Kb) [Descarcare]

De același autor

Vă mai recomandăm