Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Inspirație zilnică

Colecția: Lumea din noi
Această carte este o culegere de cugetări și afirmații care ne pot ajuta să dăm zilelor noastre o notă pozitivă, să ne purificăm mințile și inimile și să facem ca sufletul nostru să radieze bucurie.
[Contactati-ne pentru un pret]
Indisponibilă, nu se mai reeditează!
Frumoase in simplitatea lor, profunde in puterea lor inaltatoare si suficient de scurte pentru a fi cu usurinta memorate, fiecare dintre aceste cugetari are capacitatea de a ne ajuta sa facem ca vietile noastre sa fie mai pline. Ele au ajutat multi oameni sa-si învinga indoielile si teama, sa gaseasca in intunericul care ne inconjoara drumul inainte si sa transforme fiecare zi traita in ziua cea mai buna! O carte perfecta pentru inceputul si sfârsitul zilei. O carte pentru toate anotimpurile, toate ocaziile, toti oamenii.

Fragment din carte

Rugaciunea nu este rugaciune daca este inspirata de frica. Rugaciunea este alipirea sufletului tau la sufletul cosmic. Rugaciunea este comuniunea cu principiul etern inerent al fiecarei fiinte. Rugaciunea inseamna sa deschizi portile inimii pentru a permite Luminii sa intre.
Nenorocirile sunt binecuvantari, daca stim ce sa facem cu ele. Ele sunt asemenea cutitului care ne poate fi de ajutor sau ne poate rani, depinde cum il apucăm: de maner sau de lama.
Grad dificultate:
Pentru începători
Format:
11,5 x 16 cm
Data primei apariții:
mai 2002
Traducător:
Larisa Andrei
ISBN:
973-99946-7-9
Pagini:
384
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Dayli Inspiration: A Tought For Everyday Of The Ye

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (inspiratie-zilnica.pdf, 87 Kb) [Descarcare]

Vă mai recomandăm