Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

În căutarea miraculosului

Colecția: Osho
Este considerată cea mai bună carte scrisă vreodată despre subiecte precum: Kundalini, Centrii de forță, Sistemul energetic specific corpului uman și Corpurile subtile ale acestuia.
[Contactati-ne pentru un pret]
Indisponibilă, nu se mai reeditează!
Cartea explică procesele energetice care au loc în timpul evoluției spirituale, ce transformări subtile apar în ființa celui ce aprofundează practica meditației și arată prin ce se deosebesc diferitele nivele de iluminare.

Este o carte recomandată pentru orice om interesat de esoterism, spiritualitate indiană în general și de yoga, tantra ori kundalinii în special.

Osho, în stilul lui unic, revelează secrete ezoterice despre om și evoluția sa spirituală.

Cartea a fost publicată pentru prima oara în 1977 sub titlul "Experiența Mistică" și este considerată o capodoperă a creației lui Osho.

Citate:

Cel care e binecuvântat cu beatitudine sau dumnezeire începe să freamăte de dorul de a împărtăși cu ceilalți. Așa cum o floare își trimite parfumul atunci când înflorește, sau cum un nor își revarsă ploaia, sau cum un val năvălește către țărm ca să-l îmbrățișeze, tot astfel, atunci când cineva găsește ceva din tărâmul de dincolo, sufletul lui e însetat să-și răspândească parfumul astfel încât el să ajungă pretutindeni.

În noi toți există un centru prin intermediul căruia e cunoscută dumnezeirea, dar din cauză că forța vitală nu ajunge în centrul acela, el e în stare latentă, inactiv, adormit.

În fiecare dintre noi sunt ascunse posibilități infinite. Dar câtă vreme rămânem inconștienți cu privire la ele, nicio scriptură și niciun om-zeu nu poate dovedi existența lor, indiferent cât de tare ar afirma-o. Și așa și trebuie să fie, pentru că dacă am crede într-un lucru pe care nu-l cunoaștem ar însemna să fim pradă unei pure amăgiri. E mai bine să spunem că nu știm ce e adevărul.

Dar la fel de adevărat e și că au existat câțiva oameni care au ajuns la cunoașterea adevărului. Iar alți câțiva i-au cunoscut pe acești oameni și, drept urmare, viața lor s-a schimbat în întregime; ei au văzut florile celeste înflorind în preajma lor. Însă nu putem ajunge la înflorirea aceasta prin simpla închinare la acei oameni.
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
martie 2012
Traducător:
Carmen Ștefania Neacșu și Mălina Roxana Chirilă
ISBN:
978-973-8471-91-7
Pagini:
583
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
In Search of the Miraculous

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (In_cautarea_miraculosului_pag_1-20.pdf, 231 Kb) [Descarcare]

De același autor

Vă mai recomandăm