Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Cum să gândești ca un milionar

Această carte despre succes a fost scrisă de doi oameni care au cunoscut personal succesul și care vorbesc din propria lor experiență. Ei și-au propus să sintetizeze pe scurt, în termeni cât mai clari cu putință, toate lucrurile pe care le-au învățat și le-au pus în practica și care au contribuit la succesul lor.
[Contactati-ne pentru un pret]
Indisponibilă, nu se mai reeditează!
"Cum sa gândești ca un milionar" ne învață în termeni pe cât de simpli, pe atât de ușor de înțeles, dublați de proceduri practice simplu de aplicat care au la bază Legea Universală, cum să deschidem poarta către un mod de gândire revoluționar, capabil să ne schimbe viața.

Fragmente din carte:
Marile schimbări se produc întotdeauna mai întâi în interior, și abia apoi în exterior. Lupta se dă la rădăcina ființei, acolo unde se află urzeala gândurilor noastre, paradigmele fundamentale în care credem, care ne definesc caracterul și creează lentilele prin care privim lumea în care trăim.

Formula infailibilă a succesului și a împlinirii este intenția foarte clar formulată de a face ceva, nedublată însă de atașamentul față de rezultatele obținute.

Acesta este adevărul curat: valoarea dumneavoastră este infinit mai mare decât credeți la ora actuală. Dacă nu vă dați seama de acest lucru este pentru că nimeni nu vi l-a spus până acum.

Una din principalele legi ale minții face ca energia să se îndrepte întotdeauna în direcția gândurilor. Dacă vă veți gândi în mod constant la țelul propus, făcând din el o veritabilă idee fixă, întreaga dumneavoastră energie se va canaliza către îndeplinirea lui. Grație activității continue a subconștientului, circumstanțele și oamenii din jur vă vor ajuta să vă atingeți acest scop într-o manieră care vă va lua de multe ori prin surprindere.


Cuprins
PREFAȚĂ
INTRODUCERE
CAPITOLUL 1
De unde începem?
CAPITOLUL 2
Bogăția este o stare de spirit
CAPITOLUL 3
Eliminarea blocajelor mentale
CAPITOLUL 4
Luarea deciziilor
CAPITOLUL 5
Faceți ceea ce vă place
CAPITOLUL 6
Magia țelurilor
CAPITOLUL 7
Planul de acțiune
CONCLUZIE
DESPRE AUTORI
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
octombrie 2007
Traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
978-973-8471-71-9
Pagini:
93
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
How to Think Like a Millionaire

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Cum_sa_gindesti_ca_un_milionar_pag_1-20.pdf, 191 Kb) [Descarcare]

De același autor

Vă mai recomandăm