Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Aurul din cea de-a o mia dimineață

Este vorba despre una dintre acele cărți extrem de rare din care puteți afla drumul parcurs de un alchimist al secolului 20 aflat în căutarea "elixiriului nemuririi".
[Contactati-ne pentru un pret]
Indisponibilă, nu se mai reeditează!
Cartea este unica deoarece autorul spune direct si clar tot ce poate fi spus prin cuvinte despre demersul alchimic evitind pe cit posibil alegoriile, termenii savanti, sau incifrarea informatiei specifica majoritatii textelor de o asemenea factura.

Fragment din carte

In pofida tacerii pe care sunt nevoit sa o pastrez in legatura cu anumite operatii esentiale (care sunt specifice numai participantului si nu tin de o regula generala), trebuie sa admit ca simpla intuitie a Materiei prime nu este suficienta pentru a putea intra in posesia ei. Asa cum am mai spus, intrarea in posesie presupune o serie de pregatiri speciale, care trebuie realizate simultan asupra Materiei – inainte de extractia ei – si asupra Adeptului, care trebuie să fie pregatit sa execute operatia in conditii fizice, morale, psihice si spirituale optime; pentru ca intrarea in posesie sa atinga perfectiunea dorita, el trebuie sa fie capabil sa evolueze pe mai multe planuri ale manifestări. Pentru a intelege mai bine aceasta prima preparare, trebuie sa tinem seama de trei etape extrem de diferite intre ele, care impun indeosebi cunoasterea foarte profunda a Kabbalei, si trebuie să stim mai presus de toate ca realizarea Marii Opere corespunde – de la inceput si pana la realizarea ei perfecta – unei succesiuni de etape care corespund la randul lor “celor sapte zile ale Genezei lui Moise”. Pentru a se putea reintoarce la sursa, Adeptul sau Ghidul acestuia trebuie sa poata intra in contact cu un plan spiritual elevat, pentru a putea servi drept vehicul curentilor ce se vor manifesta succesiv. Aceste conditii pot fi determinate prin examinarea horoscopului Adeptului.
Grad dificultate:
Pentru avansați
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
noiembrie 2001
Traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
973-99946-6-0
Pagini:
232
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
L'or du millieme matin

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (aurul-din-cea-de-a-o-mia-dimineata.pdf, 58 Kb) [Descarcare]

Vă mai recomandăm