Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Ghidul introvertitului pentru a domina lumea. Cum să-ți faci o rețea de oameni importanți și să-ți îmbunătățești viața

Cartea prezintă cu sinceritate și umor călătoria unui introvertit care inițial nu putea să invite în oraș o fată, către bărbatul care a spart în cele din urmă codul popularității și a dezvoltat instrumente ale încrederii în sine cu ajutorul cărora oricine poate înflori și poate avea succes.

39.00 RON
Prețul în puncte: 3900 puncte
Puncte primite la achiziție: 39 puncte
Comandă acum!
+

Ești introvertit?

Trebuie să citesti această carte.

De ce?

Iată ce spune autorul:

Citiți cartea unui tip incredibil de imperfect, care este singur (prin alegere) 90 la sută din timp și se duce la culcare în jurul orei opt seara. Cu toate acestea, atunci când mă aflu în compania altor oameni, am reușit ocazional să aflu că sunt un tip grozav și, din când în când, să fac lucruri destul de mișto. Despre asta vă povestesc în această carte. Am de gând să vă arăt cum am construit o organizație de nivel înalt, puternică și apropiată, o rețea internațională de prieteni, colegi și asociați, rămânând în același timp un introvertit. Și, la final, să vă arăt cum puteți face și voi același lucru care vă va permite să vă îmbunătățiți substanțial viața sub toate aspectele, la fel cum mi-a îmbunătățit-o mie.

Vă garantez că veți fi foarte mulțumiți de rezultate, cu singura condiție să o puneți în practică. Nu se întâmplă nimic niciodată dacă nu faceți ceva ca să se întâmple. Sunt aici cu voi și voi fi alături de voi la fiecare pas, pe tot parcursul călătoriei. Când sunteți gata să fiți cunoscuți, observați, invitați, incluși și respectați, trebuie doar să începeți de undeva, iar acel loc este aici și acum.

Nick Shelton

 

Cuprins:

 

INTRODUCERE

1: Călătoria

2: Pregătește-te pentru succes

3: Realizează conexiunile

4: Conectează-te cu oamenii

5: Conectează-te cu o persoană importantă

6: Lucrul cu oamenii la locul de muncă

7: Evenimente ulterioare

8: Menținerea relațiilor

9: Spune-mi cum a fost!

Mulțumiri

Despre autor

Grad dificultate:
Pentru adulți
Format:
13 x 20 cm
Traducător:
Andrei Larisa
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
An Introvert’s Guide to World Domination

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu