Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Christopher FosterBună. Sunt britanic, locuiesc în Denver, Colorado în ultimii 20 de ani, fericit căsătoriți cu o femeie minunată pe nume JoAnn.

 

Scrierea este în sângele meu. Mama mea a învățat engleza într-un oraș britanic de pe litoral și a iubit totul în legătură cu cărțile. Tatăl meu a fost reporter veteran pentru ziarele mari din Londra, onorat pentru "75 de ani de jurnalism curajos" de către Clubul de presă din Londra, cu puțin timp înainte de moartea sa.

 

Sunt autorul a 7 cărți de inspirație și fondator al site-ului www.TheHappySeeker.com, un blog despre "găsirea fericirii pe măsură ce anii zboară". Îmi place să pictez imagini folosind cuvinte - să-mi las imaginația să râdă până când devine mai devreme sau mai târziu o propoziție, apoi un paragraf și, în cele din urmă, poate, cu noroc, o carte.

 

Scrierea nu este însă singura mea pasiune. Am trăit într-o continuă călătorie spirituală de când eram adolescent, tras de o dorință irezistibilă - uneori foarte dureroasă - de a găsi un sens și un scop mai mare în viață; Consider că a găsi fericirea și pacea interioară, este dreptul nostru, indiferent de vârsta sau împrejurările noastre.

 

Ei spun că îmbătrânirea este o afacere tristă și de rău și, desigur, este, într-un fel. Ei spun că și o boală precum cancerul este și o afacere tristă și de rău, și, bineînțeles, este. Și totuși, iată-mă aici, am peste 80 de ani, am experimentat ambele evenimente, și pot spune cu adevărat că sunt mai fericit acum decât am fost vreodată.

 

Cum este posibil acest fapt? Iată ce am descoperit. Tulburările care vin la noi pot fi de fapt o ușă către descoperirea unei noi vieți dacă suntem dispuși să le confruntăm și să învățăm de la ele. Ele pot fi catalizatorul care ne ajută să descoperim în noi înșine un loc de bucurie profundă și pace.

 

Aceasta este subiectul despre care îmi place să scriu acum: ocazia extraordinară pe care o avem în orice moment să fim încă o clipă în mijlocul tulburării și să ne deschidem ochii și inima la minunea existenței și a prezenței Eternului în inima noastră . Pentru a cita cuvintele necurmate din Psalmul 46:10: "Stați și știți că Eu sunt Dumnezeu". Dragostea și binecuvântările mele pentru voi toți. (Christopher Foster)