Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Certificat pentru cadouri

Vrei să faci un cadou?


Uite cum te putem sprijini noi.

Dacă vrei să faci cel mai potrivit cadou pentru cineva interesat de

  • spiritualitate/esoterism
  • autocunoaștere/dezvoltare personală
  • sănătate/naturism
  • inspirație/relaxare

și nu știi ce să alegi, acum poți să îi dăruiești un certificat cadou.

Certificatul cadou este un document de o anumită valoare, emis de Editura Mix, care permite destinatarului să achiziționeze orice de pe situl www.edituramix.ro, până la data expirării lui și în limita sumei înscrise pe el.

Practic este vorba despre un cod promoțional la care tu hotărăști (și ne comunici și nouă): numele destinatarului, numele tău, ce valoare vrei să aibă cadoul pe care îl faci, care este mesajul și care este adresa de email la care vrei să ajungă acest cod promoțional.
Tu vei achita valoarea făcută cadou și destinatarul va putea comanda ce își dorește de pe situl www.edituramix.ro, achitând parțial sau total comanda cu valoarea acestui cod promoțional pe care tu i l-ai făcut cadou.

Cum se folosește certificatul cadou?Codul unic al Certificatului este generat si trimis pe adresa de e-mail in momentul achitării Certificatului. Practic, imediat ce plata a fost finalizata si confirmata, Certificatul va fi validat si astfel va putea fi folosit la o comanda ulterioara de către persoana care deține codul unic al Certificatului.

Pe Certificat este tipărit un cod unic, format din 15 caractere alfanumerice. Acest cod trebuie introdus la finalizarea comenzii on-line, in câmpul dedicat Certificatului, apoi trebuie să apăsați butonul "Aplică" si astfel valoarea Certificatului va fi dedusa din totalul comenzii dvs.

Certificatul este considerat folosit în cazul în care comanda la care a fost atașat a fost facturată și beneficiul acordat.

În cazul în care comanda la care a fost atașat este anulată, Certificatul este considerat nefolosit și poate fi încărcat în altă comandă.

Pentru a folosi mai mult de un Certificat în aceeași comandă, introduceți codul primului Certificat, apoi apăsați butonul "Aplică" apoi introduceți codul celui de-al doilea Certificat și așa mai departe.

 

Ce este și cum funcționează certificatul cadou?Certificatul Cadou este un certificat de valoare emis de Editura Mix SRL, este răscumpărabil doar pe situl www.edituramix.ro și este valabil pentru o perioada de 6 luni din momentul activării.

Certificatul Cadou funcționează ca o reducere și îl veți putea folosi doar la o viitoare achiziție de pe situl www.edituramix.ro.

Certificatele cadou se emit doar pentru clienții înregistrați în baza de date a sitului www.edituramix.ro și pot fi achiziționate pentru a fi oferite unor terțe persoane

Pentru a cumpăra un Certificat cadou, se vor solicita următoarele date ale destinatarului Certificatului: nume, prenume și e-mail. Aceste detalii vor fi utilizate exclusiv pentru gestionarea corectă a Certificatului cadou.

Certificatul Cadou poate fi folosit o singură data, la o singură comanda daca valoarea certificatului este mai mica decât suma de plata din comanda respectivă.

La o comandă se pot folosi mai multe Certificate cumulate.

Dacă valoarea totală a cumpărăturilor este mai mare decât valoarea Certificatului cadou, clientul trebuie să achite diferența printr-una dintre metodele de plată acceptate pe situl www.edituramix.ro

Dacă valoarea produselor cumpărate este mai mică decât valoarea Certificatului cadou, soldul rămas va fi la dispoziția utilizatorului pentru comenzile viitoare.

Valoarea Certificatului nu poate fi preschimbata in bani.

In cazul comenzilor plasate On-line cu plata ramburs, cuponul cadou va deveni activ numai în momentul în care se primește confirmarea plații din partea curierului.

Certificatul poate fi folosite de orice terță persoana și da dreptul deținătorului la beneficiile înscrise pe el, în condițiile și cu restricțiile menționate aici în mod explicit.

Certificatul Cadou poate fi folosit numai până la expirarea perioadei de valabilitate de 6 luni de la data activării lui. Deținătorul nu poate solicita transformarea integrală sau parțială a beneficiilor acordate de aceste Certificate în bani.

În cazul Certificatului achiziționat cu plata ramburs, activarea acestuia se va face doar după intrarea banilor în contul nostru (între 7-14 zile).

Politica privind schimburile și/sau retururile pentru comenzile plătite folosind Certificate cadou este aceeași ca pentru restul comenzilor plasate pe www.edituramix.ro.

Suma rambursabilă va fi creditată în soldul Certificatului cadou.

Creditarea Certificatul cadou poate dura aproximativ 15 zile de la data rambursării.

Editura Mix își rezerva dreptul de a cere lămuriri suplimentare în scopul stabilirii identității exacte a utilizatorului și de a modifica regulamentul și modul de acordare și folosire a cupoanelor cadou, fără o avertizare prealabila.

Editura Mix nu își asuma răspunderea pentru cupoanele folosite în mod fraudulos de către alte persoane decât cele cărora le-a fost înmânat/comunicat Certificatul/Codul sau pentru pierderea, furtul ori distrugerea Certificatului cadou.

Pentru detalii suplimentare privind Certificatul Cadou, ne puteți contacta cu încredere la 0720499494