Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Vindecarea Vibrationala

08/05/2019
de catre

Listele lungi cu reacții adverse din prospectele medicamentelor și statisticile în continuă creștere ce evidențiază eșecurile medicinii clasice ne pun serios pe gânduri pe mulți dintre noi. Acesta e probabil motivul principal pentru care din ce în ce mai multe persoane refuză să mai meargă la doctor, iar atunci când au o problemă (mai mult sau mai puțin gravă) de sănătate încep să caute remediu în principiile medicinii holistice, în defavoarea medicinii alopate.
 
Din multitudinea de terapii din sfera medicinii holistice, pentru subiectul acestui articol, am ales să îți ofer câteva informații de bază despre vindecarea vibrațională.
 
Pe scurt, vindecarea vibrațională este o metodă de vindecare ce utilizează remedii vii sau, altfel spus, se bazează pe principiul că vindecarea nu este produsă de partea materială a unei plante de exemplu, ci de elementul viu al acelei plante.

Din categoria vindecare vibrațională fac parte:

  • acupunctura
  • homeopatia
  • vindecarea cu plante
  • vindecarea cu ajutorul razelor solare
  • vindecarea cu cristale
  • vindecarea prin sunet

În continuare o să redau câteva paragrafe din cartea  Vindecarea Miraculoasă a lui Harald W Tietze , fragmente  în care ne vorbește despre Vindecarea Vibrațională.
 

Domeniul vindecării vibraționale sau energetice este recunoscut de tot mai multe persoane drept o formă de medicină a prezentului și viitorului și se adresează atât oamenilor, cât și animalelor și plantelor. Acest lucru este posibil deoarece cu toții deținem un câmp energetic numit „aură”. Pentru a ajunge să înțelegem conceptul de „vibrații”, trebuie să ne familiarizăm mai întâi cu noțiunile de „energie” și de „aură”.
 


Ce reprezintă o vibrație?


Oamenii, animalele, plantele și restul materiei dețin vibrații care joacă un rol important în existența fiecărui individ sau element. Vibrațiile funcționează pe diferite niveluri armonice de frecvență. Fiecare celulă din corp are o vibrație. Suntem dotați cu simțuri perfecte – putem vedea, gusta, atinge, auzi și gândi. O dereglare majoră a vibrațiilor poate avea efecte negative și poate duce la dezechilibre în corpul fizic, precum orbire, pierderea auzului sau pierderea gustului. Există persoane înzestrate cu capacități extrasenzoriale, adică ele pot vedea, auzi sau percepe lucruri pe care oamenii obișnuiți de regulă nu le sesizează.
 
Gândurile reprezintă unde care vibrează. Forța gândului este atât de mare încât poate menține corpul fizic într-o sănătate perfectă, dar la fel de bine îl poate îmbolnăvi sau chiar ucide. Ritualul aborigenilor australieni de a emite un blestem asupra cuiva care a săvârșit o greșeală, prin orientarea unui os în direcția lui, este exemplul cel mai edificator, deoarece au existat nenumărate cazuri de tineri perfect sănătoși care au murit brusc și fără o cauză justificabilă fie în timpul ritualului, fie înainte de ritual, doar pentru că s-au gândit în mod obsesiv la ceea ce urma să li se întâmple.
 
Când gândurile provin din vibrații mentale sau emoționale bruiate, atunci simptomele care se declanșează pe fizic nu sunt decât o consecință a unui proces blocat de gândire. Pentru a ne debloca gândurile putem recurge la Remediile iubirii (esențe de flori sălbatice vii), care vor ajuta, după ce vor fi ingerate, la restabilirea vibrațiilor corespunzătoare procesului de vindecare. În momentul în care corpul fizic este bolnav, inteligența noastră instinctuală se poate acorda la vibrația necesară obținerii unui echilibru. Remediile iubirii conțin vibrația unor gânduri armonioase care provin din natură.
 

Energiile spirituale și vindecătoare ale plantelor


Natura radiază spiritualitate prin toate sursele sale. Fiecare plantă are un sistem propriu de forță vitală, care vibrează pe diferite niveluri de frecvență și este înconjurată de un câmp energetic (aură). Caracteristicile aurei sunt similare la toate ființele vii.
 
Atunci când se folosesc extracte de plante în procesul de vindecare, vibrația plantei respective (și nu planta în sine!) este cea care determină însănătoșirea. Energia lor diferă în funcție de dezvoltare și de locul în care cresc. Pentru a te conecta și armoniza cu energiile plantelor, este nevoie să stai mult în natură și să apelezi la gradul tău cel mai profund de sensibilitate.
 
Stai și observă culoarea, aspectul întregii plante, conturul frunzelor și al florilor, felul în care i se deschid petalele, simte-i textura și fii atent la locul în care a crescut și la condițiile climaterice care îi sunt prielnice. Parfumul plantelor ne transmite de asemenea mesaje importante. Pentru a intra în contact cu câmpul energetic al unei flori, apropie-ți palma de ea, concentrează-te pentru câteva clipe și încearcă să simți cum vi se contopesc energiile. Vibrațiile emise de plantele cu textură catifelată vor avea asupra ta alte efecte comparativ cu cele emise de plantele cu textură aspră și țepoasă.
 


Remedii vibraționale

Remediile florale reechilibrează perturbațiile apărute în fluxul energetic al aurei. Acest tip de remedii ne ridică nivelul vibrațional și deschide canalele necesare pentru a ne conecta la Sinele nostru Spiritual, care să ne elibereze de suferința bolii. Domnul doctor Edward Bach spunea: „Remediile florale nu vindecă organismul prin atacarea bolii, ci revărsând asupra corpului vibrațiile Eului nostru Superior.”
 
Din perspectiva lui Scheller, florile acționează asemeni unor impulsuri de energie divină care traversează toate nivelurile energetice. Încă din cele mai vechi timpuri, florilor li s-au recunoscut calitățile vindecătoare. Atunci când apelăm la astfel de remedii, noi intrăm, de fapt, în contact cu întreaga natură, care ne umple de pace interioară și tocmai această armonie lăuntrică face posibilă conectarea cu Spiritul la nivel de subconștient.
 
Florile au Spirit, la fel ca oamenii sau animalele. Din păcate, în ultimii zeci de ani, omul s-a distanțat emoțional de natură, a folosit-o în mod abuziv, iar acum asistăm neputincioși la calamitățile cu care ne „recompensează” din ce în ce mai des.
 
Florile reprezintă locul de oglindire al îngerilor, care sunt la rândul lor vibrații de energie luminoasă. Ei se manifestă în multe feluri, răspândind frumusețe și inspirație. Culoarea fiecărei flori este unică și adesea coincide cu câte o chakră a corpului uman. Colorația este un indicator al proprietăților vindecătoare ale plantei respective, necesare unui anumit nivel fizic, mental sau spiritual.

Dacă ești curios să afli mai multe despre puterea minții de a vindeca, despre aură, despre metoda terapeutică prin care un pacinet în stare avansată a reușit să se vindece de SIDA ori dacă suferi sau cunoști pe cineva care suferă de cancer, tuberculoză, dizenterie etc. și care nu vrea să apeleze la medicina clasică sau dacă pur și simplu vrei să îți menții și îmbunătătțești starea de sănătate, atunci te invit să citești și tu Vindecarea Miraculoasă. E o carte care demonstreză clar că cel mai puternic vindecător nu se află în exteriorul nostru, ci în interior și te va ghida cum să descoperi și să accesezi vindecătorul din interiorul tău.

Comandă  cartea cu un singur click

Cu prietenie,
Marcus Gergely

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Postări recente Postări recente