Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Kombucha, un remediu vindecător pentru astmatici

14/08/2019
de catre

ASTMUL ȘI KOMBUCHA

Astmul este o boală care se răspândește la ora actuală cu o rată alarmantă de creștere, declanșată de diferiți factori de mediu. Dr. A Wiesner a făcut un studiu extrem de interesant referitor la efectul Kombucha-ei asupra unui număr de 246 de pacienți, comparând rezultatele cu cele ale medicamen­tului pentru întărirea sistemului imunitar numit Interferon. În privința altor boli, rezultatele obținute prin ingerarea de Kombucha s-au dovedit inferioare celor obținute prin admi­nistrarea Interferonului, dar în privința suferinzilor de astm ele s-au dovedit mult mai bune.

 

În general, toți bolnavii de astm descriu o îmbunătățire considerabilă a stării lor de sănă­tate de îndată ce încep să bea Kombucha.  Aceste rezultate sunt confirmate și de studiul intitulat Kombucha Research.

 

În timpul unui seminar pe care l-am ținut în Queensland, am fost întrebat în ce măsură poate fi administrată Kombucha copiilor, ținând cont că este preparată din ceai verde sau negru. La vremea aceea nu am știut ce să răspund. Am precizat doar că nu consider recomandabil ca cei mici să bea un produs care conține cafeină și alcool (oricât de mică ar fi proporția). Tatăl unui băiețel de trei ani m-a întrebat atunci ce aș face dacă aș avea un copil care suferă de astm și singurul lucru care îl ajută în mod eficient este ceaiul de Kombucha, care conține cafeină. Am fost de acord cu el că aș continua să-i dau să bea Kombucha, dar am adăugat că aș verifica din punct de vedere electro-energetic și dormitorul copilului.

 

TESTIMONIALE DESPRE VINDECAREA ASTMULUI FOLOSIND KOMBUCHA

Am primit numeroase comentarii referitoare la astm. Iată câteva dintre ele:

… În prima săptămână după ce am început să beau ceai de Kombucha, am descoperit că durerea datorată unei artrite la deget a dispărut complet și nu a mai revenit niciodată. De două ori, am fost pe punctul de a muri din cauza unor crize de astm. De când beau Kombucha, îmi pot curăța mult mai ușor plămânii de mucoasele care îi blochează. La numai un minut după ce beau din această băutură miraculoasă, simt un val de energie care îmi inundă corpul”.

„…Kombucha m-a ajutat să mă refac. Sufăr de ani de zile de astm, din cauza lucrului într-o fabrică de îmbrăcăminte”.

 

ALTE 3 REMEDII NATURALE PENTRU ASTMATICI

Există și o serie de amestecuri din plante medicinale care au efecte benefice asupra astmaticilor. Cel mai bine este însă să începeți prin a descoperi cauza care a declanșat această boală.

Amestecul A

Ceai obișnuit 1, valeriană (rădăcină) 1, roiniță 2, iarba Sfântului Ioan 1, iarba Sfântului Benedict (rădăcină) 1.

Amestecul B

Ceai obișnuit 1, cimbrișor 1, iarba Sfântului Benedict (rădăcină) 1, flori de soc 1.

Amestecul C

Ceai obișnuit 1, lumânărică 1, podbal 1, mușchi islandez 1.

Alte ceaiuri care pot fi adăugate la aceste amestecuri: Iarbă-mare, nalbă-mare, saw palmetto, săpunariță, jugăreț.

Clarificare: Cifrele alocate mai sus reprezintă proporția pentru fiecare plantă. Cantitatea de plantă o stabilește fiecare pentru sine, în funcție de cantitatea de ceai care se dorește a fi preparată. Dacă 1 reprezintă  o porție din planta respectivă, de exemplu 1 gram, atunci 2 reprezintă 2 grame.

 

UNDE GĂSEȘTI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE TRATAMENTE NATURALE PENTRU DIFERITE BOLI

În acest articol am vorbit despre remediile pentru astm.  În cartea Kombucha – Plante Medicinale, din care am preluat informațiile de mai sus,  sunt prezentate peste 50 de boli și amestecurile din plante pe care le poți utiliza pentru vindecarea lor. Amintesc câteva: artrită, bronșită, cancer, colesterol, colici, constipație, diabet, diaree, hipertensiune, infecții ale tractului biliar, infecții ale vezicii urinare, menopauză, migrene, răceală, tulburări ale prostatei etc.

 

Harald W. Tietze, autorul cărții (australian de origine), a scris peste 30 de cărți care au fost traduse în 23 de limbi și este considerat un adevărat „avocat” al unui mod de viață sănătos și echilibrat.

 

Cartea Kombucha – Plante medicinale este structurată în trei părți. În prima parte, oferă informații generale legate de cultura de Kombucha, iar în cea de-a doua parte sunt prezentate ceaiurile medi­cinale pe care le puteți folosi pentru această cultură. Veți găsi în această secțiune o listă cu boli și plantele medi­cinale  pe care le puteți folosi ca tratament pentru aceste boli.  ATENȚIE: Se recomandă schimbarea amestecurilor de plante după câteva săptămâni, pentru a-i oferi organismului un stimu­lent diferit, astfel încât efectele benefice să fie amplificate, iar efectele secundare negative să fie evitate. Cea de-a treia parte a cărții prezintă în detaliu efec­tele negative ale diferitelor plante medicinale. Toate plantele prezentate în această carte sunt considerate de regulă absolut sigure, dar luate în doze foarte mari sau pe perioade prelun­gite de timp pot căpăta efecte adverse.

 

Ceaiul de Kombucha nu e doar pentru boli, e o băutură răcoritoare sută la sută naturală. Deci nu e musai să fii bolnav ca să bei Kombucha.  Totuși, dacă suferi de anumite afecțiuni și vrei să încerci și tratamente naturiste, atunci Kombucha – Plante Medicinale e o carte foarte potrivită pentru tine. Deasemenea o poți face cadou unui prieten sau unei cunoștințe despre care știi că suferă de anumite tulburări fizice,  mentale sau emoționale.

 

Dacă ești interesat să cumperi mai multe cărți de același autor, verifică și rubrica Cumpără Împreună de pe pagina de prezentare a cărții și poți beneficia de 25% REDUCERE.

 

Sau, până pe 31 august avem disponibilă  OFERTA LUNII AUGUST - la cumpărături de peste 100 lei pe site-ul nostru primești gratuit una din cele mai bine vândute cărți de spiritualitate ale Editurii Mix: Farmacie pentru Suflet. Pentru a putea beneficia de această ofertă e musai să  folosești codul AUG100  în procesul de finalizare al comenzii. Oferta e valabilă în limita stocurilor disponibile.


Comandă cartea aici.

 

Cu drag,
Marcus Gergely

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Postări recente Postări recente