Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Ce cărți spirituale să citim în vacanță?

06/08/2019
de catre

La suprafață, plecăm în vacanță pentru a ne destinde corpul, însă la un nivel mai profund vacanța e doar un pretext pentru reconectarea cu noi înșine, cu esența noastră profundă. După perioadele lungi de stres și tumult emoțional care ne-au forțat să fim mai mult în exterior, să stai întins pe plajă sau într-o poieniță la marginea pădurii și să citești o carte a cărui mesaj îți  pătrunde adânc în suflet e o adevărată binecuvântare.

 

Îți sună bine? Dacă da, atunci poate te întrebi ce cărți să iei cu tine în vacanță? Cred că depinde de context. Din punctul meu de vedere e  bine e să ai la îndemână mai multe cărți, în funcție de perioada de concediu, astfel încât să poți asorta starea ta interioară cu conținutul cărții. Când cumperi cărți spirituale e bine să fii atent la cărțile de duzină. Piața de carte din ziua de azi abundă cu informații scrise de oameni cu un nivel spiritual scăzut.  Citim cărți spirituale deoarece vrem să intrăm în rezonanță cu nivele de conștiință rafinată, cum e conștiința celor despre care se spune că au fost/sunt sfinți, iluminați sau eliberați în viață. Textul ce reproduce gândurile unui iluminat conține 100% conștiința divină,  în timp ce textul unui contemporan inteligent capabil să scrie o carte spirituală conține probabil  între 5%  - 10% conștiință divină.

 

Are sens pentru tine ce spun? Ți-ar plăcea ca în timp ce stai întins pe șezlong și razele soarelui de dimineață îți mângâie trupul, iar valurile mării îți liniștesc mintea, ochii și sufletul să se delecteze citind o carte spirituală scrisă de o ființă cu un grad înalt de elevare spirituală?  În acest fel prinzi trei iepuri deodată:  îți odihnești trupul, îți relaxezi mintea și îți încânți sufletul.  Pentru asta îți recomandăm să citești cărți ușor de parcurs, care folosesc un limbaj foarte simplu, dar care au o încărcătură spirituală foarte mare, cum sunt cărțile lui Osho (găsești peste 40 de titluri aici), cărțile lui Don Miguel Ruiz (10 titluri disponibile aici) sau cărțile lui Anthony De Mello  (9 titluri aici). Iar dacă faci click pe rubrica spiritualitate și ezoterism găsești circa 60 de titluri potrivite. 

 

Ești pregătit să pornești în două călătorii în același timp? Cum adică?  Păi una e cea exterioară produsă de tine și a doua e cea interioară declanșată de cărți. Dacă da, atunci ca să profiți de OFERTA LUNII AUGUST - la cumpărături de peste 100 lei pe site-ul nostru primești gratuit una din cele mai bine vândute cărți de spiritualitate ale Editurii Mix: Farmacie pentru Suflet -  folosește codul AUG100  în procesul de finalizare al comenzii. Oferta e valabilă doar până pe 31 august 2019 în limita stocurilor disponibile. La comenzi peste 150 lei primești și transport gratuit.

 

Să ai o vacanță și o delectare plăcută!

Cu drag,
Marcus Gergely

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Postări recente Postări recente