5 sugestii de cadouri – pentru prosperitate, sens, înțelepciune, copii responsabili și o familie fericită

29/11/2019
de catre

Ți s-a întâmplat vreodată să faci un cadou și să primești drept răsplată o privire încruntată sau un zâmbet fals? Mie da. Iubitei mele deasemenea. Din păcate, ani la rând, i-am produs Alexandrei multă tristețe prin gesturile și privirile mele. Ea alerga prin tot orașul după cadouri, iar când mi le aducea, mie îmi pica fața, fiind total nemulțumit și frustrat. De multe ori îmi venea să le arunc, considerându-le total inutile. Nu vroiam să simt nici revoltă, nici nemulțumire, nici frustrare, dar ce puteam face? Aș fi vrut să sar în sus de bucurie. Așa e normal să reacționezi când primești un cadou, nu? În fond e o surpriză, un dar. Orice ar fi în el e absurd să te superi că primești un cadou. Intelectual înțeleg asta, dar instinctiv, spontan, simțeam revoltă și nemulțmire și îmi era greu să mă prefac că sunt mulțumit.


Din punctul meu de vedere, ca să fii sigur că nu greșești atunci când faci un cadou, tot ce ai de făcut este să fii un pic atent la ce îl pasionează pe acel om, despre ce vorbește cel mai des sau cu ce își ocupă timpul liber și bazându-te pe acest tip de informații, te duci și îi cumperi niște cărți care dezbat acel subiect. O carte e aproape în orice situație potrivită drept cadou. Fie că e Crăciun, fie că e Revelion, Paște, zi de naștere sau de nume, fie că e 8 martie, nuntă sau botez etc. Cu o carte, care se pliază pe interesele principale ale celui căruia vrei să îi oferi un dar, nu ai cum să greșești.

 

Pornind de la această idee Editura Mix a creat pentru tine o ofertă ce constă în 5 pachete de cărți alese pe anumite teme, astfel încât să se potrivească anumitor interese sau pasiuni pentru diverse situații. Titlul fiecărui pachet e foarte sugestiv.

 

Ofertă de sărbători 2019 -2020

4 cărți + 1 gratis + transport gratuit

 


1. CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER

Unii cred că dacă ai bani ești fericit. Fals. Adevărul este că poți să ai toți banii din lume și totuși să nu fii fericit. Banii nu pot face pe nimeni nici fericit, nici nefericit. Problema nu sunt banii. O parte a problemei este ce gândești, ce simți și ce faci ca să câștigi bani. Cealaltă parte a problemei este ce faci cu banii după ce i-ai obținut. Așadar, problema nu constă în ce avere deții. Problema este cine anume devii în alergătura ta după bani și succes. Jim Rohn spunea „când ajungi milionar, nu milionul de dolari te face valoros, ci cine ai devenit între timp”. Iată un îndemn puternic către transformarea interioară.  Despre asta este vorba și în acest pachet de 4 cărți. Mesajul acestor cărți nu se rezumă la a face bani, ci aduce în discuție și explică principiile universal valabile care te pot conduce spre succes și împlinire pe toate planurile. Prosperitatea nu constă în ce sumă avem cont, ci în atitudinea pe care o avem în viața de zi de zi. Simpla citire a acestor cărți îți va transforma nu doar gândirea, ci și atitudinea față de tine însuți, față de bani, față de ceilalți și față de viață. 

 

Da, vreau pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER 

 

Dacă vrei să afli mai multe despre fiecare carte o poți face prin click pe titlul aferent.

1. Milionar peste noapte
2. Cele 12 legi universale ale succesului
3. Ghidul succesului pentru leneși
4. Bazele spirituale ale prosperității

 

Best Seller CADOU: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 131 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 82 lei

 

Cum ar fi să ai o atitudine de om prosper indiferent câți bani ai în buzunar? Cum ar fi să poți zâmbi clipă de clipă indiferent câți bani ai în buzunar? 

 

Da, vreau pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER

 

Sau cum ar fi să faci cadou aceste 4 titluri unor oameni dragi inimii tale? Ai putea să le schimbi viața definitiv în bine. Cam cât de strâns crezi că te vor îmbrățișa?

 

Da, vreau să fac cadou pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER

 

2. ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

Te-ai întrebat vreodată ce cauți aici? De ce te-ai născut? Poate crezi că ai un destin măreț, că trebuie să devii un senator, un președinte, un om de afaceri bogat sau un mare inventator.  Poate crezi că trebuie să schimbi lumea, să salvezi umanitatea sau să o vindeci. Sau, la polul opus, poate crezi că te-ai născut să fii un nimeni, poate crezi că nu meriți mai mult decât un loc de muncă necalificat pe șantier sau nici măcar atât. Și cum ai ajuns la astfel de concluzii?  Cine ți-a spus că viața ta are sau nu are un sens, are sau nu are însemnătate?

 

Tu?

Părinții? Familia? Șeful? Prietenii? Soția?

Cine?

 

Oare viața, prin ea însăși, chiar are vreun sens? Sau sensul îl dăm noi? În fiecare din noi este ceva care se zbate în căutarea sensului. Chiar și cei care sunt total hipnotizați de mercantilismul și consumerismul zilelor noastre, undeva, în adâncul sufletului lor, caută ceva, caută un sens. Chiar și dacă ești convins că Dumnezeu are un plan pentru tine și tu ești doar o mică piesă din marele lui puzzle, tot ești în căutarea a ceva. Cauți locul tău în acel puzzle. Fă-ți de Crăciun un cadou ție însuți și află acel loc.

 

Da, vreau pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

 

Pachetul conține următoarele cărți:

1. Renăscut din propria cenușă
2. Ce rost am?
3. Transformarea de sine
4. Un secret mai profund

 

Best Seller CADOU: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 136 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 102 lei

 

În orice stadiu te-ai afla, oricât de confuz și disperat ai fi, aceste 4 cărți te pot ajuta să descoperi acel loc, să descoperi rostul tău în lume, să înțelegi sensul tău, misiunea ta, să pășești ferm și încrezător în tine prin labirintul vieții și să transformi orice situație dificilă într-o oportunitate de a te schimba și de a progresa.  

 

Da, vreau pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

 

Poate cineva din anturajul tău nu e într-o stare prea bună la nivel mental și emoțional, chiar acum, de sărbători. Ce ar fi dacă i-ai face cadou aceste cărți? 

 

Da, vreau să fac cadou pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII

 

3. DEVINO MAI ÎNȚELEPT

Rețelele sociale abundă de imagini cu mari personalități și cu proverbe pline de înțelepciune. Și o mulțime de oameni se îngrămădesc să le dea like și să distribuie gândurile acestor mari înțelepți ai tuturor timpurilor. De ce? Te-ai întrebat vreodată? Sincer, eu nu știu. În schimb observ că e ceva intrinsec în fiecare dintre noi, ceva care ne instigă permanent să căutăm înțelepciunea și să îi admirăm pe cei înțelepți și inteligenți. Acum, se naște o întrebare: aș putea eu să devin înțelept? E înțelepciunea o abilitate care se poate învăța? Oamenii de știință studiază fenomenul înțelepciunii de zeci de ani și au ajuns la concluzia fermă că da, aproape oricine poate deveni înțelept.

 

Nu e ușor, dar e posibil.

 

Și de ce ai vrea să devii mai înțelept? Pentru că un om înțelept rămâne calm în situațiile de criză. Acolo unde majoritatea eșueză, omul înțelept reușește. Omul înțelept are mai puține sentimente negative decât noi, majoritatea, are un simț al satisfacției și împlinirii foarte ridicat, indiferent de problemele cu care se confruntă, nu ajunge în depresie, nu se identifică cu dificultățile, nu cade în capcane și vede mereu imaginea de ansamblu. Relațiile unui om înțelept sunt înfloritoare, prolifice și sănătoase. Cum ar fi să devii un astfel de om?

 

Da, vreau pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT

 

Pachetul conține următorele cărți:

1
Profetul
2
Ghid practic cele patru legăminte
3
Al cincilea legământ
4. Înțelepciune la Minut

 

Best Seller CADOU: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 118 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 84 lei

 

Gândește-te un pic la ziua de ieri. Ce a fost provocator ieri? Ce probleme ai întâmpinat? Le-ai depășit? Nu citi mai departe. Oprește-te. Reflectă câteva secunde. Ți-a venit ceva pozitiv în minte? Ești conștient că ai niște limite? Cunoașterea ta este limitată, nu-i așa? La fel e și a mea și a oricui altcuiva.  Aceste 4 +1 cărți îți vor lărgi perspectivele foarte mult. Te vor trezi la un alt nivel de conștiință.  

 

Da, vreau pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT

 

Ce suflete apropiate ție iubesc înțelepciunea și autocunoașterea? Cum te-ar privi dacă le-ai face cadou aceste cărți?

 

Da, vreau să fac cadou pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT

 

 

4. CRESC COPII MAI RESPONSABILI

Orice părinte vrea să aibă copii responsabili. Și orice om de pe planetă vrea să trăiască în preajma unor oameni care își asumă responsabilitatea pentru ceea ce fac, spun și gândesc. E oare posibil? O să ajungem vreodată într-un astfel de stadiu? Poate că da, poate că nu. Nimeni nu poate spune cu siguranță. În schimb, ce putem spune este că dacă nu începem cu noi înșine și cu copiii noștri, atunci cu siguranță nu vom ajunge niciodată o societate matură. Trebuie să începem acum. Și trebuie să începem prin a vedea responsabilitatea ca fiind o calitate jucăușă, incitantă, provocatoare, nu ca pe o povară. Pentru că aici e problema. Avem obiceiul să vedem responsabilitatea ca pe ceva negativ, dăunător, ceva care ne produce durere. Și asta le transmitem și copiilor noștri. Avem nevoie de o modificare de perspectivă.  

 

Și despre asta este vorba în aceste 4 cărți. Sunt metafore care stimulează creativitatea și simțul responsabilității. Copilul sau adultul care le citește, conștient sau inconștient, se identifică cu personajele din carte și începe să se simtă puternic și capabil să își asume responsabilitatea și să facă ceea ce trebuie făcut, ceea ce e corect, ceea ce e etic, moral, superior și divin.

 

Da, vreau pachetul CRESC COPII MAI RESPONSABILI

 

Pachetul conține următoarele cărți: 

1. Albinele și înțelepciunea
2. Inspirația
3. Recunoștința
4. Corbul care a vorbit cu Dumnezeu

 

Best Seller CADOU: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 130 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 96 lei

 

Cărțile se potrivesc pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 100 de ani. Toți purtăm un copil în interior. Dă-ți voie să stai de vorbă din nou cu acel copil din tine. Aceste povești simple și pline de înțelepciune te vor translata din nou în lumea copilăriei. Citindu-le, te vei simți din nou inocent, plin de inspirație, de optimism și recunoștință.

 

Da, vreau pachetul CRESC COPII MAI RESPONSABILI

Poate tu nu ai copii, dar ai niște rude sau niște prieteni buni care au copii dificili sau neascultători. Lor le-ar prinde foarte bine acest tip de cărți. Dacă le vei face cadou aceste titluri, îți vor fi profund recunoscători. 

 

Da, vreau să fac cadou pachetul CRESC COPII MAI RESPONSABILI

 

5. CĂRȚI PENTRU O FAMILIE FERICITĂ

Nu există două familii la fel. Totuși, putem observa că unele familii par mai fericite decât altele. Ce îi face pe unii fericiți și pe alții nefericiți? Motivele sunt cu siguranță infinite și ne-ar trebui o duzină de cărți să le dezbatem. Nu prea ar avea sens. Ar necesita mult prea mult timp. Totuși, putem menționa că în general avem impresia că secretul unei familii fericite constă în modul în care se tratează unii pe alții. Secretul constă în cât de blânzi, de comunicativi, de deschiși și toleranți sunt unii cu ceilalți, cât de mult timp petrec împreună, cât de mult râd împreună, cât de des mănâncă împreună, cât de în siguranță se simt unii în preajma celorlalți, câtă încredere au unii în alții, cât de mult se sprijină unii pe alții în vremurile grele ș.a.m.d.

 

Însă cum ajunge o familie în acest stadiu?  Cum ajung atât de apropiați și de iubitori? Pentru a înțelege, trebuie să pornim de la ingredientele unei familii, respectiv de la părțile sale constitutive. Considerăm familie conviețuirea a minim două persoane: un bărbat și o femeie. Plus copiii, acolo unde e cazul. Pentru ca o familie să fie fericită, e necesar ca mai întâi membrii săi să fie fericiți. Fiecare, individual. În primul rând bărbatul, care e capul familiei, trebuie să fie un om fericit, responsabil, inteligent, superior. Dacă bărbatul e fericit, inteligent și responsabil, va știi să își facă și soția fericită. Iar dacă bărbatul și femeia sunt fericiți, atunci implicit și copiii lor vor fi fericiți și educați în același spirit ca și ei.

 

Da, vreau pachetul CĂRȚI PENTRU O FAMILIE FERICITĂ 

 

Conținutul acestui pachet de 4 + 1 cărți revelează mistere foarte profunde și indispensabile pentru fericirea ta, indiferent că ești bărbat sau femeie.

Pachetul conține următoarele cărți:

1. Calea bărbatului superior
2. Arta de a iubi
3. Cele 5 niveluri ale atașamentului
4. Cartea despre sex


Best Seller CADOU: Cele 4 legăminte

Valoarea cărților + transport: 146 lei 

Economisești: 34 lei

Achiți doar: 112 lei

 

Citind aceste cărți, ai toate șansele ca spiritul libertății și al adevăratei iubiri să se descătușeze în ființa ta și să te conducă spre un nou nivel de conștiință, spre un alt fel de a gândi, un alt fel de a fi. Multe credințe limitative vor cădea neputincioase la pământ precum fructele prea coapte de pe ramurile unui copac printre care suflă un vânt puternic.

 

Da, vreau pachetul CĂRȚI PENTRU O FAMILIE FERICITĂ

 

Sunt 5 bijuterii aici. Pot fi un singur cadou pentru o singură persoană sau pentru o familie. Sau pot fi 5 cadouri diferite pentru 5 persoane diferite. Cine le va primi, te va pomeni cu recunoștință toată viața.

 

Da, vreau să fac cadou pachetul CĂRȚI PENTRU O FAMILIE FERICITĂ 

 

După cum bine știi, firmele de curierat sunt foarte ocupate în perioada sărbătorilor. Cel mai înțelept e să acționezi din timp, nu să ajungi stresat pe ultima sută de metri că nu știi nici ce să le iei, nici de unde să le cumperi cadouri celor dragi. Alege acum unul din cele 5 pacehte disponibile:

 

  1. Da, vreau pachetul CUM SĂ FII DIN CE ÎN CE MAI PROSPER
  2. Da, vreau pachetul ÎN CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII
  3. Da, vreau pachetul DEVINO MAI ÎNȚELEPT
  4. Da, vreau pachetul CRESC COPII MAI RESPONSABILI
  5. Da, vreau pachetul CĂRȚI PENTRU O FAMILIE FERICITĂ

 

Sărbători Fericite!!!

 

Cu drag,
Marcus Gergely

PS: dacă ești interesat de spiritualitate, autocunoaștere, relaxare sau sănătate îți oferim un ebook gratuit după ce te abonezi la newsletter în căsuța de la sfârșitul acestei pagini. Ai patru opțiuni. Te poți abona la un singur newsletter sau la toate patru. Pentru fiecare categorie primești câte un ebook tematic. Ulterior vei primi de la noi (aproximativ) un email pe lună, în funcție de tematica pe care ai ales-o. Astfel vei fi la curent cu informații care te fac mai senin, mai relaxat și mai înțelept.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Postări recente Postări recente