Bernhard Moestl

Un european cu minte asiatică.
Bernhard Hartmut Moestl (născut în 13 Martie 1970 în Vienna ) este autor de bestsellers-uri, fotograf și conferențiar .
Dupa ce și-a terminat studiile superioare în Vienna și-a luat certificarea de fotograf profesionist apoi, fiind fascinat de filozofia asiatică și artele martiale, a ajuns să trăiască, să studieze și să se antreneze cu călugării dintr-o mănăstire Shaolin din provincia Henan din China. Astfel a obținut o cunoaștere profundă a unei culturi și mentalități, care era pentru el fascinantă și în același timp, diferită. Ulterior a devenit un scriitor cunoscut și apreciat deoarece a scris până acum 8 carti vândute în peste un milion de exemplare iar în prezent face călătorii ghidate în Asia și Europa de Est, este corporate coach și speaker internațional. Este specialist în lidership și dezvoltare personală iar metodele lui de trainig se bazează pe concepte autentice ale gândirii asiatice, care au fost adaptate eficient în instruirea liderilor din Occident.

 

 

 

29.00 RON

Bernhard Moestl

Având puternice nuanțe autobiografice romanul inițiatic "Templul Dragonului" vă va introduce în lumea tainică a călugărilor Shaolin.
Într-o mănăstire străveche din munții sacri ai Chinei un grup de călugări Buddhiști practică arte marțiale. Oare va fi loc printre ei și pentru un nou venit din Europa, un bărbat aflat în căutarea sensului vieții? Oare acești călugări îl pot ajuta să găsească răspunsuri la întrebările lui de natură existențială? Cum poate cineva să înțeleagă rostul vieții doar făcând zilnic exerciții dificile, fără să înțeleagă limba vorbită de călugări? Pășiți alături de eroul cărții în această lume misterioasă a călugărilor Shaolin atât de fascinantă pentru europeni și descoperiți treptat puterea efemerului și misterul acceptării.

in stoc
+