Barbara Emrys

Barbara s-a născut în Franța, a crescut în Europa, Africa și Indiile de Vest, tatal ei fiind un diplomat american. Scrierile ei reflectă această educație culturală diversă și un sens personal al universalității comportamentului uman. Este o scriitoare conștiincioasă, care da lucrărilor ei un stil clar, dar poetic. În tinerețe a fost actriță însă a lucrat și în spatele camerei de filmat, ca scriitor și co-producător.
 
Acum douăzeci de ani, ea și-a întrerupt cariera de actorie pentru a-și crește fiul în New Mexico. Aici l-a întâlnit pe don Miguel Ruiz și a început o ucenicie intensă cu el. Formarea ei shamanică, precum și munca ei ulterioară ca profesoară de transformare și conștientizare, i-au oferit atât perspective metafizice, cât și bun simț asupra comportamentului uman. Ea descrie învățătura ei ca fiind "folosirea cunoașterii pentru a transcenda cunoașterea" și pentru a lăsa să plece povestile personale și colective care ne împiedică să vedem viața ca atare.
 
Barbara a scris mai multe cărți de non-fictiune și romane. În afară de scrierea cărților care încurajează conștientizarea, Barbara îi învață pe studenți care sunt pregătiți să râdă și să fie dornici să-și construiască realitatea personală din autenticitate. 
 
29.00 RON

Don Miguel Ruiz

Barbara Emrys

Cartea Cele trei întrebări este dedicată oamenilor dispuși să vadă adevărul ființei lor, să se întrebe ce anume este real și să descopere răspunsurile care îi pot transforma.

in stoc
+