Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Barbara Emrys

Barbara s-a născut în Franța, a crescut în Europa, Africa și Indiile de Vest, tatal ei fiind un diplomat american. Scrierile ei reflectă această educație culturală diversă și un sens personal al universalității comportamentului uman. Este o scriitoare conștiincioasă, care da lucrărilor ei un stil clar, dar poetic. În tinerețe a fost actriță însă a lucrat și în spatele camerei de filmat, ca scriitor și co-producător.
 
Acum douăzeci de ani, ea și-a întrerupt cariera de actorie pentru a-și crește fiul în New Mexico. Aici l-a întâlnit pe don Miguel Ruiz și a început o ucenicie intensă cu el. Formarea ei shamanică, precum și munca ei ulterioară ca profesoară de transformare și conștientizare, i-au oferit atât perspective metafizice, cât și bun simț asupra comportamentului uman. Ea descrie învățătura ei ca fiind "folosirea cunoașterii pentru a transcenda cunoașterea" și pentru a lăsa să plece povestile personale și colective care ne împiedică să vedem viața ca atare.
 
Barbara a scris mai multe cărți de non-fictiune și romane. În afară de scrierea cărților care încurajează conștientizarea, Barbara îi învață pe studenți care sunt pregătiți să râdă și să fie dornici să-și construiască realitatea personală din autenticitate.