Tare. Cum să-ți dezvolți în mod autentic tăria mentală, fizică și emoțională pentru a atinge succesul și împlinirea personală

Tare este o carte despre tăria de caracter și antrenamentul prin care ne dezvoltăm capacitatea de a face imposibilul să devină posibil. Descrisă ca „o lucrare auto-reflexivă extrem de puternică, orientată către dezvoltarea personală integrată”, Tare constituie pentru mulți antrenori și atleți legitimați în sporturi de anduranță, militari de profesie și autori de lucrări best seller în domeniul dezvoltării personale, „cea mai profundă și mai cuprinzătoare lucrare despre focalizarea mentală” cunoscută.

Prețul final va fi anunțat doar după ce această carte va fi disponibilă.

Disponibil în curând!
39.00 RON
Prețul în puncte: 3900 puncte
Puncte primite la achiziție: 39 puncte
Adaugă la Favorite

Greg Everett a creat o lucrare iluminatoare, plină de inspirație, destinată tuturor acelora care înțeleg ce înseamnă să fii mai bun... și de ce acest lucru contează. Fiind instructor, a putut să împărtășească cititorului instrumente practice și idei forță cu care acesta să-și întărească încrederea în sine și să-și creeze obiceiuri sănătoase.”

- Emily Fletcher, autoarea volumului best-seller Stress Less, Accomplish More (Mai puțin stres, mai multe rezultate)

 

Interesantă sincronicitatea lansării volumului Tare. Ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale care ne-a schimbat viețile în moduri pe care puțini dintre noi și le-ar fi putut imagina cu câțiva ani în urmă. Iată de ce avem nevoie de tărie fizică, emoțională și mentală, aceasta fiind un instrument indispensabil pentru a merge înainte și a prospera, nu doar a supraviețui. Ideile profunde pe care ni le împărtășește Greg Everett în această carte, probate de-a lungul propriei pregătiri atletice, a activității de instructor și de antreprenoriat, transmit mesajul de care avem nevoie acum și în viitor.”

- Robb Wolf, autorul lucrărilor best-seller Paleo Solution și Sacred Cow

 

Tăria este o calitate în general greșit înțeleasă în cultura noastră modernă. Fie nu credem că o avem, fie o supraestimăm în propria persoană. Avem adeseori opinii greșite sau negative în această privință. Dar în ciuda acestor considerente, tăria este o calitate necesară pentru a face față tuturor dificultăților și a trăi o viață fericită, împlinită. Se pune întrebarea: «Ce este tăria și cum o putem dobândi?» În volumul de față, Greg Everett prezintă conceptul tăriei fizice și mentale așa cum nu a mai fost prezentat înainte. Ca cineva care cunoștea unele lucruri legate de acest subiect, am fost uimit de abilitatea autorului de a fragmenta acest concept cuprinzător în aspecte ușor de atins de fiecare om, permițând cititorului să digere și să aplice în propria viață învățăturile cuprinse în această carte. Autorul spune: «A fi tare se referă mai puțin la ce faci și mai mult la cum faci și de ce.» Dacă vă întrebați cum puteți face față dificultăților, cum vă puteți îmbunătăți pregătirea fizică pentru a practica diferite sporturi sau tehnici de autoapărare sau dacă doriți pur și simplu să fiți bine pregătiți pentru orice încercări ar putea să apară, citiți această carte. Vă poate schimba viața.”

- Varg Freeborn, autorul Violence of Mind, îndrumător și antrenor în tehnici de autoapărare

 

În societatea zilelor noastre, oamenii manifestă o toleranță foarte scăzută față de orice formă de disconfort, astfel că se plâng adeseori de tot felul «probleme». Ne plângem că laptele pentru cafea este rece, că stăm la un semafor mai mult decât anticipasem sau că am pierdut un apel pe telefonul mobil. Nu mai avem nicio perspectivă asupra situațiilor care reclamă într-adevăr tărie din partea noastră iar Everett tocmai asta face: explică în amănunt ce înseamnă disciplina, caracterul, tăria fizică și mentală, într-o manieră accesibilă, care ne permite tuturor să amplificăm aceste calități în ființa noastră.”

- Tim Burke, militar în rezervă, instructor al Forțelor Speciale, fondator al Jocurilor Tactice

 

Cuprins:

INTRODUCERE

Capitolul 1: Ce este tăria?

Capitolul 2: Caracterul

Capitolul 3: Capabilitatea

Capitolul 4: Capacitatea

Capitolul 5: Angajamentul

Capitolul 6: Cinci idei

Anexa A: Capabilitățile de bază universale

Anexa B: Scheme de antrenament

Note și bibliografie

Grad dificultate:
Pentru adulți
Format:
13 x 20 cm
Traducător:
Larisa Andrei
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Tough. Building true mental, physical & emotional toughness for success & fulfillment

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu