În căutarea realizării [Anticariat]

Cel mai important lucru în asigurarea succesului personal este identificarea misiunii tale pentru această viață, a ceea ce numai tu poți face cel mai bine.
Comandă acum!
Preț raft: 25.00 RON
16.25 RON
Discount: 8.75 RON (35%)
Prețul în puncte: 1625 puncte
Puncte primite la achiziție: 16 puncte
+

Carte inestetică și/sau uzată de la transport, manipulare ori depozitare improprie. 

 

Pentru a obține succesul trebuie să ai entuziasm, curaj și o atitudine sănătoasă vis-a-vis de muncă. În acestă carte vei găsi informații revelatorii referitoare la toate elementele succesului: dorință, curaj, entuziasm, timp, muncă și autodepășire.
Orice om are o dorință înnăscută de a face ceva, de a fi cineva, de a ajunge undeva. Doar dorința nu va duce pe nimeni nicăieri. Ea trebuie să fie întărită de acel ceva care duce către succes.
Primul și cel mai important pas către realizarea de sine este identificarea scopului în viață, ținta pe care vrei să o atingi. Apoi va trebui să ai și dorința de a ajunge acolo. Pentru a transpune dorința în succes material trebuie să respecți câteva reguli de bază: trebuie să dai dovadă de entuziasm, curaj și atitudine corectă față de muncă. Va trebui să înveți cum să-ți gestionezi în mod practic timpul și să muncești din răsputeri pentru a te autoperfecționa. Dacă îți vei dezvolta o gândire și o acțiune corectă, succesul îți este asigurat și vei fi pe drumul sigur către realizarea de sine.
În acest volum toate aceste elemente: scop, curaj, entuziasm, timp, muncă, perfecționare etc. - au fost tratate în mod exhaustiv.

Alegerea unei profesii, a unei meserii nu a avut niciodată în trecut importanța pe care o are în prezent. Viața profesională a individului nu mai implică deținerea de abilități variate cum se întâmpla în trecut. Totul este specializat. În prezent o persoană trebuie să fie bine instruită în a face foarte bine un anumit lucru. Pentru a face față unei dure competiții, un tânăr nu are nevoie doar de vaste cunoștințe generale ci și de o specializare în ceva. Acesta va fi însă sprijinit în mare măsură de entuziasmul și energia pe care i le conferă sentimentul că este persoana potrivită în locul potrivit, că îndeplinește o funcție stabilită în prealabil de natura sa interioară. El are nevoie de evidențierea și de aportul tuturor abilităților sale. Și nu poate dispune de aceste abilități decât dacă se dezvoltă într-un mediu propice și în deplinătatea lor funcțională. El nu poate atinge succesul deplin decât dacă urmează chemarea naturii sale.
În alegerea unei cariere, puneți-vă întrebarea dacă aspectele acesteia vă asigură sănătatea și longevitatea, dacă aveți speranțe reale să accedeți către o poziție respectabilă, dacă lipsa de cunoștințe generale sau specializate vă plasează în dezavantaj.
Cel mai important lucru în viață este să ai un țel și să posezi aptitudinile și perseverența pentru a-l atinge.


Fragment din carte

Avantajele muncii conștiincioase

Dacă vom progresa constant în munca pe care o facem îndeplinindu-ne sarcinile zilnice cu conștiinciozitate, într-un anumit interval de timp vom obține numeroase avantaje. Rezultate și mai rapide vom avea dacă vom acționa în spiritul binelui și dacă vom căuta în permanență să ne îmbunătățim natura interioară.
Acestea sunt avantajele pe care le vom avea daca vom munci cu conștiinciozitate:

1). Mai multe cunoștinte muncind din ce în ce mai mult.
2). Un salariu mai bun și o poziție mai bună.
3). Mai multă putere și influență, mai multă responsabilitate.
4). Încredere imensă și siguranță.
5). Originalitate, sinceritate și cinste.
6). Corectitudine, franchețe și curaj.
7). Mulțumire sufletească și liniște spirituală.
8). Fericire autentică.
9). Sănătate mai bună.
10). Oportunități mai bune pentru a avansa.
11). Metode mai bune de lucru.
12). Capacitate și caracter mai bune.
13). Nume, recunoaștere și respect.
14). Recunoștință, rigurozitate și promptitudine.
15). Punctualitate și disciplină.
16). Mai multe privilegii și mai multă libertate.
17). Originalitate, resurse și mai multă libertate.
18). Succes în viață în general.


CUPRINS
SCOPUL
CURAJUL
ENTUZIASMUL
AUTOPERFECȚIONAREA
TIMPUL
MUNCA
SUCCESUL
DESPRE AUTOR
Grad dificultate:
Pentru toată lumea
Format:
13 x 20 cm
Data primei apariții:
aprilie 2005
Traducător:
Andreea Georgeta Mușat
ISBN:
978-973-8471-29-0
Pagini:
203
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Quest For Achievement

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (in-cautarea-realizarii.pdf, 55 Kb) [Descarcare]

De același autor

Vă mai recomandăm