Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Guru Ramana. Memorii și note [Anticariat]

Această carte, așa cum indică subtitlul ei, conține câteva din amintirile, cât și însemnările facute de autor când și când, în clipe de răgaz, în timpul îndelungatei lui șederi la Ramanashram.
Preț raft: 29.00 RON
18.85 RON
Discount: 10.15 RON (35%)
Prețul în puncte: 1886 puncte
Puncte primite la achiziție: 19 puncte
Comandă acum!
+

Carte inestetică și/sau uzată de la transport, manipulare ori depozitare improprie. 

 

Amintirile unei asocieri apropiate, întinse pe o perioadă de peste paisprezece ani cu renumitul Maestru Sri Ramana Maharshi sunt cu adevărat foarte bogate, totuși, dat fiind că majoritatea lor sunt de natură spirituală, ele vor rămâne în mare măsură neexprimate.

Partea I cuprinde aceste reminiscențe – primele impresii despre Maestru -, influența lui spirituală asupra discipolilor, condițiile predominante la Ashram în acele vremuri, câteva reflecții și episoade autobiografice etc.

Partea a II a constă din extrase din caietele în care autorul consemna din când în când, aproape imediat ce erau rostite, răspunsurile traduse în engleză ale Maestrului. Ele acoperă practic întreaga gamă de întrebări pe care un începător pe această cale și le-ar pune, și care, de fapt, au fost rostite fie de autor, fie de alții în prezența lui.

Partea a III a este jurnalul pe care autorul l-a ținut în perioada ultimilor doi ani ai vieții Maestrului. El descrie, cu precădere, scenele finale ce vor încheia evoluția pământească de membru ilustru al divinei rase de rishi care, vreme de mii de ani, au sfințit acest pământ prin prezența și învățătura lor sublimă despre Absolut.

Grad dificultate:
Pentru avansați
Format:
13 X 20 cm
Traducător:
Viorica Weissman
ISBN:
978-606-8460-46-8
Editor:
Editura Mix
Ofertant:
Editura Mix
Titlul original:
Guru Ramana – Memories & Notes

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Fragment din carte (Guru_RAMANA_v01_1-20.pdf, 505 Kb) [Descarcare]

De același autor

Vă mai recomandăm