Cărți despre spiritualitate practică
Cărți despre spiritualitate practica

Annemarie Postma

Autoare a mai multor lucrări din domeniul științelor vieții, Annemarie Postma (născută în Olanda în 1969) a studiat Dreptul și, mai târziu, a devenit primul model profesionist european, având un handicap.

După apariția în revista Playboy în anul 1995, Annemarie Postma a fost invitată frecvent la emisiuni naționale și internaționale de televiziune. Acesta a fost momentul de început al unei cariere publicistice de succes, pe tema stimei și a respectului de sine – două aspecte esențiale ale dezvoltării personale, potrivit autoarei.

Volumele sale "I Love Me" (Mă iubesc pe mine însămi), "Making Love" (A face dragoste) și "The Body Is Perfect" (Corpul este perfect), au avut sute de mii de cititori. Scrierile sale pasionate, caracterizate prin viziunea holistică asupra vieții, lasă să răzbată întrebarea: „Cum pot învăța să trăiesc cu adevărat? Cum pot avea cea mai bună viață pentru mine?” Annemarie Postma arată că sănătatea mentală, psihică, emoțională și spirituală sunt indisolubil legate între ele. Din luna februarie a anului 2005, Annemarie activează ca voluntar al Fundației țărilor de Jos pentru Copiii cu Handicap (NSCK).

Annemarie avea unsprezece ani când o mușcătură de căpușă, nedescoperită la timp, i-a cauzat paraplegia parțială care i-a schimbat viața. În prezent, ea împărtășește lumii experiențele și cunoașterea dobândită, prin cărțile, întâlnirile și prelegerile sale. Pasiunea pentru viață, dragostea cu care îmbrățișează realitatea și implicarea socială fac din Annemarie Postma o sursă de inspirație pentru foarte mulți oameni.