„Așa cum luna se reflectă în fiecare strop de rouă,
la fel Sinele este prezent în toate lucrurile,
chiar și in cele invizibile.“
Povestiri Zen
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.
         Cine suntem
 • Bine ați venit!
 • Cine suntem?
 • De ce ne-ati alege?
 • Repere cronologice
 • Bine ați venit pe site-ul Editurii Mix!

  Editura Mix există pentru a aduce valoare în viața dumneavoastră. Facem asta selectând cu mare atenție, traducând corect și publicând la un raport preț calitate optim, cărți valoroase, care conțin informații autentice și folositoare unui căutător spiritual.
  Cărțile publicate de noi le găsiți în majoritatea librăriilor de specialitate precum și în marile lanțuri de librării (Cărturești, Diverta, etc).
  Dacă preferați să le comandați direct la editură, o puteți face fie folosind acest site, fie prin email la comenzi@edituramix.ro, fax la 0268257811, telefon la 0720499494, sms la 0722370057 sau scrisoare trimisă la adresa editurii: Str. George Coșbuc nr. 24, cod 507055, loc. Cristian, jud. Brașov, România, urmând ca în maxim 7 zile lucratoare de la recepția comenzii, dacă datele dumneavoastră de contact sunt corecte, să primiți cărțile comandate, la oficiul poștal de care aparțineți.
  Pentru orice propuneri, sugestii, întrebări, reclamații vă rugăm să ne contactați la numărul 0722370057.  Cine suntem?

  Editura MIX este în prezent un nume de referință în domeniul spiritualității practice. Atunci când am pornit la drum, ne-am propus să publicăm cărți care să contribuie la ridicarea nivelului spiritual al oamenilor, să publicăm cărți care aduc valoare în viața cititorilor.

  Deși vremurile pe care le trăim sunt atât de tulburi, deși există o confuzie enormă în ceea ce privește valoarea și nonvaloarea, deși oamenii sunt acaparați de viața cotidiană și se înstrăinează din ce în ce mai mult de ei înșiși neglijând nevoile profunde ale sufletului lor, deoarece încă mai există căutătorii spirituali ce își doresc să descopere și să urmeze căi spirituale autentice, ne vom păstra idealurile cu care am pornit la drum și vom urmări în contiunare să aducem valoare în viața cititorilor noștri prin selectarea cu și mai mare atenție a cărților publicate, prin oferirea unor servicii peste așteptări și prin a-i încuraja prin vorbă, gând sau faptă, să facă în viață alegerile cu inima și nu cu mintea.

  Sperăm ca astfel și noi, și cititorii noștri vom reuși să devenim modele de lumină, spiritualitate, înțelepciune, bun-simț pentru a dovedi celor din jurul nostru că este posibil un mod alternativ de existență care nu presupune compromisuri, suferință, înstrăinare și pentru a contribui astfel fiecare în modul lui unic la transformarea în bine a umanității.


  De ce ne-ați alege?

  O trăsătura aparte a cărților noastre este aceea că majoritatea lor vorbește despre aspecte complexe ale existenței într-un limbaj simplu și accesibil tuturor, cărtile fiind apreciate atât de specialiștii în filozofie, psihologie, religie etc. cât și de oamenii simpli, tocmai datorită acestei capacități a autorilor publicați de noi de a comunica idei pline de valoare și sens, în cuvinte simple.
  Cărțile noastre celebrează potențialul uman; titluri precum Profețiile de la Celestine – James Redfield, Profetul – Kahlil Gibran, Cele patru legăminte – Miguel Ruiz, Rugăciunea broaștei – Anthony deMello, Farmacie pentru suflet – Osho, Inițierea - Elisabeth Haich sau Cele șapte legi spirituale ale succesului – Deepak Chopra reprezintă un dar de suflet pentru oricine iubește cartea.
  Unul dintre atuurile Editurii Mix este și relația prietenoasă pe care am creat-o și o păstrăm între noi și cititorii noștri, precum și între noi și colaboratorii noștri (librari, engros-iști, tipografi, ziariști). Suntem conștienți că fără toți aceștia, Editura Mix nu ar putea continua ceea ce a început în anul 2000 și mulțumim, plini de recunoștință, celor ce prin vorbă, gând sau faptă ne sprijină și promitem să oferim în continuare cărți ce vă vor îmbogăți mintea și spiritul.


  Repere cronologice

  2000
  - 6 septembrie - ia ființă Editura MIX – „Magia cuvintelor”.
  - Lansarea primei cărți a editurii: Comentariul lui Osho la lucrarea Profetul de Kahlil Gibran [foto].

  2001
  - Apar câteva dintre cele mai valoroase titluri publicate de Editura Mix: în colecția romanul inițiatic: Profețiile de la Celestine și A zecea viziune de James Redfield, în colecția Lumea din noi: Profetul de Kahlil Gibran și Arta păcii de Morihei Ueshiba, în colecția Alternative spirituale: Aurul din cea de a 1000-a dimineață de Armand Barbault și Tantra-Calea extazului de Georg Feuerstein, în colectia Osho: Cartea despre bărbați.

  2002
  9 ianuarie - Editura Mix devine membru deplin al AER, se situează pe primul loc în topul regional al editurilor iar în luna iunie expediază primul număr din newsletter-ul editurii numit de noi "Informix - Buletin de știri despre cărți și spiritualitate”.

  2003
  - Anul reeditarilor de succes: Profetul – Kahlil Gibran, Profețiile de la Celestine - James Redfield, Cartea despre femei – Osho, Arta de a iubi – don Miguel Ruiz, Cartea despre bărbați – Osho, A zecea viziune - James Redfield, Cele patru legăminte - don Miguel Ruiz, Farmacie pentru suflet – Osho, Emoțiile – Osho, Secretul Shambhalei - James Redfield.
  Noiembrie - lansarea colecției "Enciclopedia de Aikido", proiectată să apară în 5 volume.

  2004
  - Editura Mix se situează pe primul loc în topul regional al editurilor.

  2005
  Ianuarie - își deschide porțile cea mai importantă librărie ezoterică din Transilvania, Librăria Mix – „Spațiu al armoniei” (preluată în prezent de lanțul de librării Oasis).

  2006
  Iunie - o nouă colecție la Editura Mix: Hubbard, cuprinzând titlurile: Bazele organizării, Componentele înțelegerii, Căsnicia, Copiii, Mijloace pentru locul de muncă, Cauza represiunii.

  2007
  - Începem lucrul la colecția de cărți pentru copii.

  2008
  - După multă muncă, (deoarece sunt cărți mari din toate punctele de vedere :-)) reușim sș publicăm câteva cărți valoroase, cărți esențiale pentru cititorii interesați de spiritualitatea practică, cum ar fi: "Autobiografia unui yoghin" de Paramahansa Yogananda ori "Înțelepciunea Eneagramei" de Don Richard Riso și Russ Hudson.

  2009
  - Apare prima carte din seria de cărți pentru copii. Se numește "Și animalele au sentimente" și, spre bucuria noastră, este bine primită de cititori.
  - Anul 2009, anul crizei financiare a însemnat pentru Editura Mix un an al restructurării severe a activității, an în care eforturile noastre au vizat mai mult supraviețuirea decât dezvoltarea. A fost anul în care ne-am mutat într-un nou sediu, anul în care ne-am reevaluat prioritătile și am hotarât, ferm, să preferăm calitatea în detrimentul cantității.

  2010
  - Apare cea de a doua carte din seria de cărți pentru copii. Se numește "Recunoștința" și speram să fie cel puțin la fel de bine primită ca și prima carte din această serie.
  - Criza economică se adâncește așa încât decidem să publicăm mai puține cărți noi și mai multe retipăriri.

  2011
  - Cărti noi puține (5) dar bune (zicem noi), reeditări foarte multe (23), clienți fideli, servicii peste medie, aceasta este rețeta care a facut ca firma să se stabilizeze.
  - Am finalizat lucrările ce ne-au permis să ne dublăm capacitatea de depozitare.
  - Este anul în care am reluat creșterea și am reînceput să facem angajări.

   Promo
     • Un secret mai profund. Ce dorește viața de la tine.
  »Coperta
  »Detalii
  "Un secret mai profund" ne arată, printre altele, de ce nu au obținut rezultate oamenii care au citit "Secretul" dar și-au imaginat că vor obține orice vor dori doar dacă stau în fotoliu și se gândesc la ceea ce vor să obțină.
  Autor: Annemarie Postma
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Înțelepciunea practică
  Disponibil: 2011-11
  -25%
     • Tao dezvăluit. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching
  »Coperta
  »Detalii
  Cartea Tao dezvăluit este al treilea volum din seria de discursuri Tao: Cele trei comori, continuând comentariile lui Osho pe marginea aforismelor lui Lao Tzu, prezentate în formă poetică, precum și seria de întrebări și răspunsuri legate de aceste aforisme: este căutarea spirituală un act egoist? De câtă răbdare are nevoie aspirantul spiritual pentru a ajunge la capătul călătoriei? Reușesc toate ființele să găsească în cele din urmă calea către iluminare? Care este diferența dintre inocență și ignoranță?
  Prețul final va fi anunțat doar după ce această carte va fi publicată.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2017-12
     • Inima Yoga
  »Coperta
  »Detalii
  Cartea continuă comentariile asupra sutra-elor lui Patanjali, începute în Calea Yoga. Esență și origini. Definește starea de samadhi, diferențiază între dorință și necesitate și arată beneficiile meditației.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2017-02
    Miercuri, 18.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro