„Luptă pentru aspirațiile tale și le vei atinge.“
Richard Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.
         Termeni și condiții
Prevederi generale

Acest document este actualizat periodic, fără vreo notificare prealabilă.

Pentru utilizarea acestui site se presupune că ați cititi, înțeles și că sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare.

Site-ul edituramix.ro și materialele aferente sunt oferite "așa cum sunt și atât cât sunt disponibile".

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii "Contact".

Acest site este în varianta Alfa (test) și este posibil să existe erori!

Drepturile asupra conținutului

Toate informațiile, produsele și aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea SC Editura Mix SRL.

Întregul conținut al site-ului edituramix.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Editura Mix. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără acord scris din partea Editurii Mix.

Garantăm utilizatorului acces limitat, în interes personal pe acest site. Nu conferim dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera fără acord scris.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.edituramix.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși, SC Editura Mix SRL nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele greșeli de tipărire sau afișare, în ceea ce privește date, imagini, sau alte informații.

Nu vom fi făcuți responsabili pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale, pentru funcționarea/funcționalitatea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Editura Mix nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomațiilor furnizate de terțe părți pe site-ul edituramix.ro.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Ne angajăm să nu divulgăm datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosim numai în scopul stabilirii contactului cu clienții, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu facem schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Pentru permanenta îmbunătățire a site-ului, vă informăm că unele informații despre dumneavoastră sau traseul parcurs de dumneavoastră prin site, pot fi monitorizate.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre dumneavoastră: adresa dumneavoastră de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de dumneavoastră prin site-ul nostru.


 Promo
-30%
   • Albinele și înțelepciunea
»Coperta
»Detalii
Cartea lui John Penberthy, foarte frumos ilustrata de Laurie Barrows, este o delicioasă parabolă despre rostul ființei umane, personificată de o albină, Buzz albinuțul.

Faceți acum o bucurie sufletului dumneavoastră cumpărând această carte.
Autor: John Penberthy
Editor: Editura Mix
Colecția: Lumea din noi
Disponibil: 2008-07
   • Profețiile de la Celestine - ghid practic
»Coperta
»Detalii
"Ghidul Profețiilor de la Celestine" continuă să dezvolte ideile prezentate în "Profețiile de la Celestine" și aduce informații suplimentare, încurajează cititorul să investigheze singur aceste implicații, în propria sa manieră.
Autori: James Redfield , Adrienne Carol
Editor: Editura Mix
Colecția: Ghid experimental
Disponibil: 2012-02
   • Vindecarea miraculoasa
»Coperta
»Detalii
Mintea umană nu are limite, cu excepția celor pe care omul și le impune singur.
Autor: Harald Tietze
Editor: Editura Mix
Colecția: Alternative tămăduitoare
Disponibil: 2017-03
  Miercuri, 18.10.2017
Copyright © 2007-2017 Editura Mix
Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
 
  ANPC.ro