„Ești întotdeauna liber să te răzgândești
și să-ți alegi un alt viitor sau un alt trecut“.
Richard Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.
         Pagina colaboratorilor
Cum puteți să vindeți cărțile apărute la Editura Mix

Dacă aveți clienți, rude, prieteni, cunoștințe care ar dori să cumpere cărți despre spiritualitate, autocunoaștere, autodezvoltare, înțelepciune practică, medicină alternativă etc. și doriți să câștigați bani vânzând cărțile Editurii Mix, ajutându-ne totodată să ne continuăm activitatea editorială pentru a vă pune la dispoziție noi cărți valoroase și noi autori remarcabili, vă rog să îmi scrieți la adresa contact@edituramix.ro, să-mi trimiteți câteva informații despre dumneavoastră și/sau firma pe care o reprezentați și cum putem să vă contactăm pentru a stabili de comun acord condițiile contractuale ale colaborării noastre. Odată cu prima livrare vă vom trimite și 2 exemplare din contractul conținând aceste condiții contractuale convenite în prealabil, urmând ca dumneavoastră să ne trimiteți prin poștă un exemplar din contract semnat și ștampilat.

Cum puteți publica la Editura Mix.

Puneți-vă următoarele întrebări:

1. Cartea mea se încadrează în profilul editorial al Editurii Mix (spiritualitate, autocunoaștere, autodezvoltare, înțelepciune practică, medicină alternativă)?
2. Cartea mea se diferențiază considerabil de alte lucrări pe aceeași temă (are ceva nou, inedit)?
3. Cartea mea este atât de clară încât poate fi înțeleasă de soția vecinului.

Dacă ați răspuns cu afirmativ, vă rog să îmi scrieți la adresa florin@edituramix.ro, să-mi prezentați în câteva fraze subiectul cărții, să-mi trimite-ți pagina conținând cuprinsul cărții și câteva pagini din carte (maxim 5) pe care le considerați reprezentative, urmând ca în maxim 2 săptămâni să fiți anunțat despre modul în care se va desfășura (sau nu) colaborarea noastră.


Cum poți deveni colaborator Editura Mix

Iată cum se desfășoară activitatea în Editura Mix.

Consilierul Editorial selectează titlurile cărților ce urmează să apară.

Serviciul Relații Externe se ocupă de corespondența externă necesară obținerii drepturilor de autor și face tot ceea ce este necesar pentru ca o carte să apară în țară în mod legal.

După ce serviciul pentru relații externe obține manuscrisul și aprobarea pentru publicare intră în acțiune Serviciul Traducători care se ocupă, evident, de traducerea cărților.

Cartea tradusă este preluată de Serviciul Tehnoredactare care o tehnoredactează, o corectează și o trimite la tipografie pentru a fi tipărită.

Serviciul Marketing vă informează despre cărțile apărute.

Serviciul Secretariat primește de la dumneavoastră comenzile (sau mesajele) și transmite înapoi răspunsurile.

Serviciul Facturare întocmește facturile și vă anunță când urmează să primiți coletele și cât aveți de plată pentru serviciile noastre.

Serviciul Distribuție se ocupă cu ambalarea și expedierea coletelor către dumneavoastră.

Evident că firma nu ar putea funcționa fără un Contabil care să întocmească raportările contabile și un Specialist IT care să aibă grijă de calculatoare.

Și toată echipa este coordonată de un Director.

Dacă doriți să vă alăturați echipei Editurii Mix trimiteți acum un email (la adresa contact@edituramix.ro), fax (la numărul 0268-257811) sau scrisoare (la adresa: Str. George Coșbuc nr. 24, cod 507055, loc. Cristian, jud. Brașov, România) în care să ne anunțați:

1. în ce domeniu considerați că sunteți priceput și pasionat pentru a ne sprijini
2. de ce considerați că sunteți persoana de care avem nevoie
3. cum putem "să dăm de dumneavoastră" (nume, adresa, telefon) urmând ca în maxim 5 zile lucrătoare să primiți un răspuns de la noi.

Joburi disponibile acum:
Responsabil de marketing

Descrierea postului:
-se ocupă de comunicarea cu clienții (persoane juridice și fizice) și cu massmedia,
-actualizează informațiile de pe situl edituri,
-crează și expediază periodic newsletter-ul editurii,
-reprezintă firma la târguri și expoziții,
-realizează studii de piață, concepe și implementează campaniile de marketing

 Promo
-25%
   • Tao dezvăluit. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching
»Coperta
»Detalii
Cartea Tao dezvăluit este al treilea volum din seria de discursuri Tao: Cele trei comori, continuând comentariile lui Osho pe marginea aforismelor lui Lao Tzu, prezentate în formă poetică, precum și seria de întrebări și răspunsuri legate de aceste aforisme: este căutarea spirituală un act egoist? De câtă răbdare are nevoie aspirantul spiritual pentru a ajunge la capătul călătoriei? Reușesc toate ființele să găsească în cele din urmă calea către iluminare? Care este diferența dintre inocență și ignoranță?
Prețul final va fi anunțat doar după ce această carte va fi publicată.
Autor: Osho
Editor: Editura Mix
Colecția: Osho
Disponibil: 2017-12
   • Tao Absolut
»Coperta
»Detalii
În cartea "Tao Absolut. Calea subtilă către iubire, fericire și adevăr", prima din seria Tao: Cele trei comori, sunt comentate șapte aforisme ale lui Lao Tzu.
Autor: Osho
Editor: Editura Mix
Colecția: Osho
Disponibil: 2016-11
   • Un secret mai profund. Ce dorește viața de la tine.
»Coperta
»Detalii
"Un secret mai profund" ne arată, printre altele, de ce nu au obținut rezultate oamenii care au citit "Secretul" dar și-au imaginat că vor obține orice vor dori doar dacă stau în fotoliu și se gândesc la ceea ce vor să obțină.
Autor: Annemarie Postma
Editor: Editura Mix
Colecția: Înțelepciunea practică
Disponibil: 2011-11
  Miercuri, 18.10.2017
Copyright © 2007-2017 Editura Mix
Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
 
  ANPC.ro